Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to společné s tetanii?

Od: verusdracice* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už 6 let se potýkám s tetanií. Četla jsem nějaké články tady a bylo jich vcelku dost. Řeknu to asi jednoduše. Měla jsem 8 měsíců práci založenou na docela velkou fyzičku a stres. Doufala jsem že to zvládnu, ale stav se mi zhoršuje. Z práce se mi podařilo odejít z minuty na minutu. Poslední měsíc v této práci jsem už přestala i brát hořčík - nic jiného na to neberu - přála jsem si aby přišel záchvat, protože po něm se vždy tak 2 měsíce cítím jako by mi nic nebylo. Je to asi týden zpátky, co mě zjistili, že mám i nedostatek draslíku. Takže jsem si po tomto řekla, že začnu od znova s hořčíkem - 250ml hořčíku a draslík na den (aby mi bylo dobře v dnešní den musím brát tak 3 tablety). Ale stav se mi nijak nezlepšuje. Asi je to málo času na zlepšení. Ale moje stavy asi - nevím jestli souvisí s tetanií. Jsem MIMO - cítím se jako blázen, někdo na mě mluví a já ho nedokážu vnímat. Jdu do obchodu a nedokážu se na nic soustředit. Ty davy lidí na mě působí tak, že se mi točí hrozně hlava a je mi na omdlení.Mám pocit jakoby na záchvat, začnou mě bolet ruce v předloktí, mám pocit, že ztrácím rovnováhu. Tyto stavy mám několikrát denně. Trvají minuty nekdy hodinu, někdy i více. Můj přítel mi říká, že jsem chladná, snažím se to před ním skrýt. Ale já nejsem chladná, v tu chvíli jsem mimo, nic nevím a nedokážu přemýšlet. PROTO MOJE OTÁZKA. JE TOHLE ZPŮSOBENÉ HOŘČÍKEM A DRASLÍKEM? NEBO SE MÁM BÁT JEŠTĚ NĚČEHO JINÉHO? Přiblížím ještě to, že moje váha (45kg na výšku 158cm) není snad nejhořší. Verča 23let

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Chtělo by to asi vyšetření na neurologii, psychiatrii. Ta Vaše váha, tedy nic moc, chtělo by to přibrat, obalit trochu nervy. A brát vitamín B. Ale to Vám musí říct odborný lékař. Nenechte to zanedbat, hlavně nečekejte, že se samo něco upraví. Patříte do rukou odborníka, není to legrace. Hlavně vy nevlivníte ničím Vaše stavy.

verusdracice*
hodnocení

Kytka: Tak na neurologii jsem byla. Tam mi předepsal GINGO, ale vůbec to nezabralo. Taky nepochopím proč ginko. Asi přemýšlím o jiném lékaři. Vitamín B? K čemu to? Já nečekám, chodím k doktorce v poslední době často, ta mě posílá na neuroloii a ten se tváří, jako že jsem mladá na tyto problémy. Mám z něho pocit, že k němu chodím jen proto, že se asi doma nudím. Dělali mi i EEM, ale to bylo dobré. Štítná žláza taky.

kytka*

Změňte lékaře. Někde si myslí,že mladý člověk nemůže mít zdravotní problémy. Zkus se podívat na netu jestli nebude ve Vašem okolí jiný doktor- některý má i možnost objednání přes email.

doplněno 17.02.10 19:12:

B vit. -pangamin-vyrovnává stres, tělesné i duševní vypětí. Také nevhodná výživa se podílí na oslabení organismu. Vitamínů B je více .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]