Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální u heteroseuála

Od: arion* odpovědí: 1 změna:
Mám ženu se kterou jsem pár let,žijeme spolu,krásně spolu vycházíme a máme spolu i pravidelný sex.Ženy se mi vždycky líbily a libit budou,jenom problém je ten že v mládí kdy jsem měl nouzi najit si holku,jsem měl krátký poměr z kamarádem,libilo se mi to sním,kolik mě i vzrušovalo,když nejsem před ním klečel a kouřil jsem mu ho.
Teď mam ženu kterou miluji,chlapi mi nic neříkají ani se mi nelíbí,ale přesto toužím po sexu z mužem.Ze vším všudy.
Někdy se mi o tom v noci i zdá.Například ze mi stříká na muj penisu,nebo že ho kouřim,nebo že do me proniká,vždycky se probudím z erekcí,nebo me probudila ma ejakulace

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

No, očividně nebudete heterosexuál, ale bisexuál. Heterosexuál takové chutě na muže opravdu nemívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]