Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. To byla známost jak noha - psali jste si měsíc. Jak jste se mohli důkladněji poznat? Řekla bych, že si váš milenec dal za cíl vás dostat a dokázat si, že má na to, aby sbalil starší ženu. To se mu podařilo. Proč by měl dál pokračovat ve vztahu, když dosáhl, co chtěl? A ty řeči okolo toho - že jste krásná a sexy a on na vás nemá - jsou jen omáčka a vata, aby se měl na co vymluvit, když už s vámi být nechce.
Není to nikdo ze seznamky, tam jsem nikdy nebyla
Je to možné, že to tak bylo. Víte, někdy jste s někým 6 let a zjistíte najednou, že ho vlastně neznáte a někdy stačí chvíle a je to úplný opak.
Každopádně díky za názory!
Zdravím
+ výše řečené může být ještě jeden důvod a to "jste moc atraktivní jak se dnes říká" tedy samozřejmě z jeho pohledu (každý tu laťku má v sobě nastavenou někde jinde) to je to jeho "příliš krásná a sexy", někteří muži pak do takových vztahů nechtějí, protože vychází z toho, že je tam potencionálně vyšší riziko že o vás v budoucnu přijde tj. že o chlapy nebudete mít nouzi, což by pro něho mohlo znamenat dosti silný psychický otřes (tím větší čím více mu připadáte krásná a sexy ) a toho se chce vyvarovat, protože navzdory zažitým představám muž bývá často uvnitř citlivější a rozchody bere nezřídka někdy hůře než ženy a pokud to o sobě ví že je citlivější no tak se o to víc rozmýšlí zda do toho jít nebo raději ne, vůbec se mu nedivím...
P.S: Asi to souvisí i s jeho sebedůvěrou, dle toho co píšete že řekl by to ukazovalo na to že se pro vás cítí "nedostatečný" zase právě proto že mu připadáte "příliš krásná a sexy" čím víc mu takto budete připadat tím více si bude připadat nedostatečný a to je ještě těžší protože s tímto se moc dělat nedá, i když to v reálu nemusí být z jeho strany objektivněpravda, prakticky si prostě řekne : "Na takovou prostě nemám" a je po všem, částečně pokud by jste byli spolu a měla jste o něho opravdu zájem to lze sanovat tím, že mu dáte najevo že jste s ním spokojená a že si ho vážíte celkově i jako člověka že jste třeba ještě nepotkala takového jako je on, ovšem prakticky to moc význam mít nebude protože pokud je přesvědčen že na vás nemá tak na vás nemá i kdyby tomu tak objektivně nebylo a tím to končí, vztah s vámi by mu působil v tomto směru bolest čili do toho nikdo logicky nepůjde...A myslím že to tak má každý tedy zejména za ty muže, prostě člověk má nějakou "hranici" za kterou ve výběru partnera nepůjde a zamiluje-li se proti tomuto přesvědčení bude z toho mít jen problémy (vnitřní)
Děkuji, vážím si toho a zároveň děkuji za pobavení, "výběrové řízení", očividně jsem v tomto nemoderní, absolutně nevím, že tohle se říká
Jak se říká, "všechno zlé je pro něco dobré", i když to člověk v danou chvíli nevidí a hlavně nechce slyšet .. Musím Vám říct, že jsem byla nemile překvapená z chování jednoho muže (kamarád mé kamarádky). Potkali jsme se na jedné zábavě a začali jsme se všichni bavit, po chvíli mladý muž řekl, že objedná pro nás vířivku, tak to mi spadla brada, protože mi to přijde jako velmi nevhodné. Mé kamarádce se udělalo nevolno a on mi s ní pomohl, pouze pro poděkování jsem mu dala své číslo. Několikrát mi opakovaně psal, jestli půjdeme na snídani, atd... a já pokaždé odpověděla, že ne, že děkuji, že se musím učit na atestaci. Což on věděl už ze zábavy, kdy jsem říkala, že se učím. Jednoho rána jsem se vzbudila a zpráva od něj typu "neseď v tom učení pořád, zajdeme ven, nebudu celou noc spát, mám depku, tak mě potěš". Tak to jsem už vybuchla a napsala mu, že s ním opravdu ven nepůjdu a nebudu si s ním ani psát, že se musím učit a odpověď zněla, že jsem neskutečná fiflena. Navíc věděl, že se učím a chodím do práce.
Čím je člověk slušnější, ochotnější a hodnější, tím více na to doplácí. Já nedostupná nejsem, ale v případě takového nevhodněho chování, ano.
Dobrý den, těžko říci, kde se něco pokazilo, když tomu chlapci nikdo do hlavy nevidí. Jedna varianta může být, že když už byl sex (2x), tak proč se ještě dál kamarádit. Další varianta může být, že se stydí za horší výsledek při druhém milování a už to nechce dál rozvádět. No, a také to může být jeho zdravotní problém a poznání, že už to znovu nedá, resp. jen byste ho dál přitahovala (vzrušovala) a to nechce. Ovšem, variant může být i více - pro Vás to skončilo a pravdy se už těžko dopátráte (na internetu už vůbec ne). Zdravím!
lana - položte si zásadní otázky. Stačilo by Vám s tím chlapcem jen čisté kamarádství a bez dalšího milování? Nebylo by to jen trápení, pokud pociťujete touhu a s tímto mužem by už nebyla naplněna? Nesnažila byste se znovu ho přimět k sexu? A co dál - nějaká budoucnost toho vztahu?
fobie z krásných žen prý skutečně existuje. Jeden by nevěřil, ale je to tak. Chlapi se bojí navázat známost s krásnou ženou, i když by klidně mohli. Na tuto situaci si kdysi stěžovala kterási naše misska. Tři čtvrti roku byla sama a neměla sex, protože si nikdo netroufl se k ní přiblížit.
Ale nějak nechápu, jak někoho můžou tak zničehonic rozbolet ledviny. Kdyby dostal ledvinovou koliku, tak by na žádný sex nedošlo, protože by se s úpěním a kvílením svíjel na zemi. A vy byste místo náhrážkového sexu volala saniťáky. Bolest ledvinové koliky je prý tak silná a tak ostrá, že se na ni píchá morfium.
Mě se zdá, že ten váš ex má spíš nějaký mindrák a zápolí hlavně sám se sebou.
Přidávám se k figurkovi, mně to jeho chování připadá manipulativní. Zkouší různé pózy, aby se dozvěděl, čeho jste schopná kvůli němu a vztahu s ním. Pryč od takového...
Tu poslední větu mu napište. Získal Vás, ale zalekl se. Bojí se vázat. Bojí se odpovědnosti. Cítí nějaký rozdíl. Nemá možná na víc, myslím, žít v pohodovém vztahu. Tak to vidím já. Jak dopadly jeho předchozí vztahy? Asi taky nedošly dál.
Rozbolely ledviny? Ledviny jen tak nebolí. Na to už musí být nemocné. To spíš záda ze stresu. Není za tím nějaký jeho zdravotní problém?
Ono to bývá i opačně ...žena ukončí vztah a chlap neví proč. Vím že to zabolí obzvlášť když člověk měl plány ve dvou které jsou jednostranně ukonceny způsobem druhému nepochopitelné. Je lepší si to nebrat moc do hlavy i když tam stále bude vrtat co jsem udělal špatně že to zkončil ale když nechce říct pravdu a jen mlži nechat to byt a život hold jde dal. S ním nebo bez něj ...to dáte. O ženských se říká "Do ženský a do melounu nevidíš" tak asi i o chlapech platí něco podobného
máte pravdu, o tom žádná. Jen mě zajímal názor jiných, protože jsem se nikdy v takové situaci neocitla .. ale jak se říká "všechno je jednou poprvé".
Právě že já jsem vztah nechtěla, chtěla jsem ho více poznat. Měla jsem pocit, že vztah by chtěl on. Napadlo mě, že by mohl být problém věkový rozdíl, ale mít kamaráda i o několik let mladšího mi přijde normální, hlavně, když si rozumí, pak na věku nezáleží.
Dle meho nazoru ma nejspise problem se sebeduverou. Pri sexu pote narusta vedoma snaha o uspokojeni partnerky az do extremne stresove faze. Behem toho muz casto ztraci erekci a tim se i opet stupnuje stres. Dostava se tak do zacarovaneho kruku, ktery konci vlastnim zklamanim bez ohledu na realny vysledek. Proto si sex bude sice pamatovat jako skvely (nadherna partnerka), ale soubezne to uz nechce opakovat. Ta vzpominka mu staci. Pokud vas uspokojil, tak mu to zvedlo urcite sebevedomi. A nerad by se sam o to pri dalsim sexu pripravil. Kdyby nahodou nebyl opet dostatecne uspesny, mohlo by ho to zcela zlomit. Musel by se pri tom priste az prilis snazit a soustredit se pouze na vykon. To je pro neegocentrickeho muze bez sebeduvery velmi neprijemne. Proc s vami nezustal kamaradem? Protoze jste uz spolu prekrocili pomyslnou hranici, kterou on sam poklada za nezvratnou. Patrne tedy bezne nevyhledava sex na jednu noc a nespi s kamaradkama. Bude to asi velmi verny muz. Nejspis na vas tedy nikdy nezapomene a sex s vami si bude rad pripominat jako nejakou mantru povzbuzujici sebeduveru. I takovy muzi jsou. Pripadne jste proste jen v sexu mnohem naruzivejsi nez on. To taky odradi mnoho muzu. Kamarad treba chodil s regulerni nymfomankou (sex 5x denne). Pred tim, nez ji poznal, si sam o sobe myslel, ze je velmi naruzivy. Jakmile ji potkal, byl stestim bez sebe a rad se nam sveroval se svym zivotnim uspechem (zit s nymfomankou). Behem pul roku jej z toho nazoru tato pritelkyne zcela vylecila. Nakonec od ni sam odesel, protoze uz to proste nezvladal a nechtel byt v jejich ocich za "impotenta". Bohuzel i to se stava... Nyni ma uz i par let dite s jinou a sexu se oddavaji (dle jeho slov) zdrave jen jednou az dvakrat tydne.
Já právě s touto formou sexu zkušenost nemám taky a proto mne překvapilo, jak rychle to ukončil. Přiznám se, že mě dost překvapilo, když mi párkarát napsal, že je to krásné, ale stresující se mnou a vycítila jsem, že si nevěří, protože si nedovedu představit důvod, proč by mi měl narovinu psát, že neví, jak mě uspokojit. Několikrát jsem mu řekla, že je skvělý, má nadhernou duši a dobře ví, jak na to a on mi řekl "vážně, tak to bravo"... tohle mi nepřijde jako normální chování. Ale nechala jsem to být. Když jsme se párkrát domluvili, že se sejdeme, tak od toho ustoupil s výmluvou a to bylo po 1.milování. Tak jsem se zeptala narovinu, co se děje, že se nechce sejít a on jen, že mu nebylo dobře. Když jsme se domluvili, že se sejdeme, tak jsem mu psala, že se nemůžu dočkat, že je skvělý a on mi napsal "co můžu prot tebe udělat, abys byla šťastnější?", tak jsem mu odpověděla, že šťastná jsem, že se uvidíme. A na to konto mi napsal, že je to pro něj nádherné, ale stresující a když jsem napsala, že nerozumím tomu, co a hlavně proč to píše, tak mi napsal, že to vím moc dobře, že je těžké uspokojit holku jako jsem já...
Já to vidím hodně podobně jako @Eulalie a @KapkaNadeje. Chtěl Vás dostat, dostal Vás a dál o Vás nestojí (a nejspíš ani nestál).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.