Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je chyba?!

Od: lana odpovědí: 55 změna:
Dobry den,co si myslite o tomto chovani?!Potkala jsem muze(25,ja 30),psali jsme si mesic a 2x se milovali.Po 1.sexu se jeho chovani zmenilo a prisel mi smutny.Behem naseho kontaktu mi psal,ze je komplikovane usokojit holku jako jsem ja,nechapala jsem a on odpovedel,ze jsem prilis krasna a sexy,ze je to nadherne,ale stresujici pro nej.Nez jsme se milovali 2.,tak ho rozbolely ledviny,tak jsem ho uspokojila pouze ja a po case doslo na sex.Vse bylo hezke a zase se jeho chovani zmenilo a nakonec mi napsal,ze uz se nebudeme schazet a nechtel zustat v kontaktu ani jako kamarad,se slovy,ze by z toho laska nebyla,coz chapu,ale nechapu,proc nechce zustat jako kamarad a zajit na kavu :- Citila jsem,ze je nam spolu dobre,vse bylo krasne a ja myslela,ze jsem potkala prima chlapa a nakonec prd:(

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. To byla známost jak noha - psali jste si měsíc. Jak jste se mohli důkladněji poznat? Řekla bych, že si váš milenec dal za cíl vás dostat a dokázat si, že má na to, aby sbalil starší ženu. To se mu podařilo. Proč by měl dál pokračovat ve vztahu, když dosáhl, co chtěl? A ty řeči okolo toho - že jste krásná a sexy a on na vás nemá - jsou jen omáčka a vata, aby se měl na co vymluvit, když už s vámi být nechce.

Šlo mu o to jedno. Jestli to byla známost z internetu, tak tam je většina mužů takových. A pokud to bylo ze seznamky, tak už loví jinou. Jsou i páry, kterým to vyjde. Ale to si myslím, je náhoda. A eulalie má pravdu v tom, že měl řeči okolo. To byly výmluvy. A málokterý se chce kamarádit. Kor, když už jste mu dala.
lana

Není to nikdo ze seznamky, tam jsem nikdy nebyla :)

Je to možné, že to tak bylo. Víte, někdy jste s někým 6 let a zjistíte najednou, že ho vlastně neznáte a někdy stačí chvíle a je to úplný opak.

Každopádně díky za názory! :)

Lano, ale musí to oba cítit stejně. A nevíte, jak by to bylo dál, kdybyste se scházeli. Nemalujte si pohádku o princi a princezně.
lana

Do toho jsem asi ještě nedospěla :) Ale díky za názory! :)

janm*
hodnocení

2x

Zdravím

+ výše řečené může být ještě jeden důvod a to "jste moc atraktivní jak se dnes říká" tedy samozřejmě z jeho pohledu (každý tu laťku má v sobě nastavenou někde jinde) to je to jeho "příliš krásná a sexy", někteří muži pak do takových vztahů nechtějí, protože vychází z toho, že je tam potencionálně vyšší riziko že o vás v budoucnu přijde tj. že o chlapy nebudete mít nouzi, což by pro něho mohlo znamenat dosti silný psychický otřes (tím větší čím více mu připadáte krásná a sexy ) a toho se chce vyvarovat, protože navzdory zažitým představám muž bývá často uvnitř citlivější a rozchody bere nezřídka někdy hůře než ženy a pokud to o sobě ví že je citlivější no tak se o to víc rozmýšlí zda do toho jít nebo raději ne, vůbec se mu nedivím...

janm*

P.S: Asi to souvisí i s jeho sebedůvěrou, dle toho co píšete že řekl by to ukazovalo na to že se pro vás cítí "nedostatečný" zase právě proto že mu připadáte "příliš krásná a sexy" čím víc mu takto budete připadat tím více si bude připadat nedostatečný a to je ještě těžší protože s tímto se moc dělat nedá, i když to v reálu nemusí být z jeho strany objektivněpravda, prakticky si prostě řekne : "Na takovou prostě nemám" a je po všem, částečně pokud by jste byli spolu a měla jste o něho opravdu zájem to lze sanovat tím, že mu dáte najevo že jste s ním spokojená a že si ho vážíte celkově i jako člověka že jste třeba ještě nepotkala takového jako je on, ovšem prakticky to moc význam mít nebude protože pokud je přesvědčen že na vás nemá tak na vás nemá i kdyby tomu tak objektivně nebylo a tím to končí, vztah s vámi by mu působil v tomto směru bolest čili do toho nikdo logicky nepůjde...A myslím že to tak má každý tedy zejména za ty muže, prostě člověk má nějakou "hranici" za kterou ve výběru partnera nepůjde a zamiluje-li se proti tomuto přesvědčení bude z toho mít jen problémy (vnitřní)

lana

Děkuji, je to možné. Mě jeho reakce zaskočila.

hodnocení

2x
Jak si tak pročítám celou diskuzi, přijde mi, že jste neskutečně rozumná a moudrá, k tomu zároveň tak akorát citlivá, že by byla velká škoda Vás po dvou "postelových párty" nechat být.
Chyba je jasně na jeho straně, buď se lekl a neměl na Vás nebo si jen splnil cíl, a to sexík s atraktivní třicítkou.
Moderně se tomu říká otevřené výběrové řízení kde jste zcela evidentně nepostoupila do dalšího kola.
lana

Děkuji, vážím si toho a zároveň děkuji za pobavení, "výběrové řízení", očividně jsem v tomto nemoderní, absolutně nevím, že tohle se říká

Člověk se pořád musí něco učit, takže do nedávna jsem taky netušil.
Każdopádně je to pro Vás tak trochu lekce, proto se z ní poučte.
Život musí jít dál ať si z toho vezmete cokoliv.
Jen ty davy nápadníku neodhánějte dlouho, ať si nevytvoříte status Nedostupná.
To je nejhorší stav, když se k nezadané krásně holce obyčejnej kluk tak nějak podobnýho věku nemůže ani přiblížit ani omylem natož cíleně bo mu rozcupuje sebevědomí dřív než si on stačí říct jejda ta je hezkááá...
lana

Jak se říká, "všechno zlé je pro něco dobré", i když to člověk v danou chvíli nevidí a hlavně nechce slyšet .. Musím Vám říct, že jsem byla nemile překvapená z chování jednoho muže (kamarád mé kamarádky). Potkali jsme se na jedné zábavě a začali jsme se všichni bavit, po chvíli mladý muž řekl, že objedná pro nás vířivku, tak to mi spadla brada, protože mi to přijde jako velmi nevhodné. Mé kamarádce se udělalo nevolno a on mi s ní pomohl, pouze pro poděkování jsem mu dala své číslo. Několikrát mi opakovaně psal, jestli půjdeme na snídani, atd... a já pokaždé odpověděla, že ne, že děkuji, že se musím učit na atestaci. Což on věděl už ze zábavy, kdy jsem říkala, že se učím. Jednoho rána jsem se vzbudila a zpráva od něj typu "neseď v tom učení pořád, zajdeme ven, nebudu celou noc spát, mám depku, tak mě potěš". Tak to jsem už vybuchla a napsala mu, že s ním opravdu ven nepůjdu a nebudu si s ním ani psát, že se musím učit a odpověď zněla, že jsem neskutečná fiflena. Navíc věděl, že se učím a chodím do práce.

lana

Čím je člověk slušnější, ochotnější a hodnější, tím více na to doplácí. Já nedostupná nejsem, ale v případě takového nevhodněho chování, ano.

Zablokuj jeho číslo a máš klid, aspoň pro příště nebudeš dávat telefon každému.

Kolikrát je člověk tak hodnej směrem k druhým, až je blbej:)
PS: vlastní zkušenost a jak se říká: k nezaplacení.
lana
hodnocení

Nedavam cislo na pockani. Jen pisu, jak se dnes veci maji .. :)
iz*

@Lana,

na počkání nebo jako poděkování > to je "prašť jak uhoď". (Člověku, který se o chvíli dříve zachoval nevhodně, bych číslo nedala.)

lana

Byla to chyba, souhlasím s Vámi :)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, těžko říci, kde se něco pokazilo, když tomu chlapci nikdo do hlavy nevidí. Jedna varianta může být, že když už byl sex (2x), tak proč se ještě dál kamarádit. Další varianta může být, že se stydí za horší výsledek při druhém milování a už to nechce dál rozvádět. No, a také to může být jeho zdravotní problém a poznání, že už to znovu nedá, resp. jen byste ho dál přitahovala (vzrušovala) a to nechce. Ovšem, variant může být i více - pro Vás to skončilo a pravdy se už těžko dopátráte (na internetu už vůbec ne). Zdravím!

doplněno 19.04.19 15:02:

lana - položte si zásadní otázky. Stačilo by Vám s tím chlapcem jen čisté kamarádství a bez dalšího milování? Nebylo by to jen trápení, pokud pociťujete touhu a s tímto mužem by už nebyla naplněna? Nesnažila byste se znovu ho přimět k sexu? A co dál - nějaká budoucnost toho vztahu?

lana
hodnocení

Dekuji, myslim, ze tam byl problem diky selhani.. skoda, byl to prima kluk :) Jak se rika "pro jedno kviti slunce nesviti"
lana
hodnocení

Stacilo, zasla bych s nim na kavu, do divadla, milovani byla pouze tresnicka, nikoli podminka.

figurek*
hodnocení

1x

fobie z krásných žen prý skutečně existuje. Jeden by nevěřil, ale je to tak. Chlapi se bojí navázat známost s krásnou ženou, i když by klidně mohli. Na tuto situaci si kdysi stěžovala kterási naše misska. Tři čtvrti roku byla sama a neměla sex, protože si nikdo netroufl se k ní přiblížit.

Ale nějak nechápu, jak někoho můžou tak zničehonic rozbolet ledviny. Kdyby dostal ledvinovou koliku, tak by na žádný sex nedošlo, protože by se s úpěním a kvílením svíjel na zemi. A vy byste místo náhrážkového sexu volala saniťáky. Bolest ledvinové koliky je prý tak silná a tak ostrá, že se na ni píchá morfium.

Mě se zdá, že ten váš ex má spíš nějaký mindrák a zápolí hlavně sám se sebou.

Přidávám se k figurkovi, mně to jeho chování připadá manipulativní. Zkouší různé pózy, aby se dozvěděl, čeho jste schopná kvůli němu a vztahu s ním. Pryč od takového...

lana

Takže vidíte problém v jeho nesebedůvěře?

Já zas čtu o našich Miss, že s někým chodí, pak se rozejde a má hned dalšího. Např. Sokolová měla spoustu známosti. Tak teda nevím... Nemyslím si, že mají nějakou nouzi o chlapi, ty Miss. Vždyť přijdou do styku se spoustou mužů, chodí do společnosti... Můžou si tedy i vybírat. A většina našich Miss se dobře vdala.

jp
hodnocení

1x

Prostě o vás nemá zájem a vymlouvá se, třeba je gay a jen to zkoušel.

lana

, tak to je škoda..

liska5
hodnocení

1x

Jestli válčí s nízkým sebevědomím nebo s vlastní identitou, každopádně je komplikovanej. To není dobrý vklad do společného soužití. Uzavřete to. Zůstane ve vzpomínkách, a Vy se nadechnete s jarem do nových šancí..

lana

hodnocení

1x

Dobrý den. Třeba jen sbírá sexuální zkušenosti, nic víc. Kamarádit se nechce, ani chodit na kávičky atd..Vyzkoušel s Vámi sex, o víc nestál a šel dál. Netrapte se tím, život jde dál..

lana
20.04.19 14:03
hodnocení

:)

rueu
hodnocení

0x

Je to nějaký druh výmluvy. Podle mě jste mu prostě nesedla (a nemyslím nutně v sexu, prostě celkově).

lana

I to je možné, sice bych to čekala dříve, ale do hlavy nikomu nevidíme ...

liska5
hodnocení

0x

Tu poslední větu mu napište. Získal Vás, ale zalekl se. Bojí se vázat. Bojí se odpovědnosti. Cítí nějaký rozdíl. Nemá možná na víc, myslím, žít v pohodovém vztahu. Tak to vidím já. Jak dopadly jeho předchozí vztahy? Asi taky nedošly dál.

liska5

Rozbolely ledviny? Ledviny jen tak nebolí. Na to už musí být nemocné. To spíš záda ze stresu. Není za tím nějaký jeho zdravotní problém?

lanapr
hodnocení

Priznam se, ze nevim kolik mel vztahu, ale ususzuji, ze moc ne, prisel mi spise nezkuseny.
A u tech ledvin mi to prislo jako psychogenniho puvod. Sice si bral analgetika, s tim, ze ma s ledvinami problem, ale dle me to vyvola stres..

joudis*
hodnocení

0x

Ono to bývá i opačně ...žena ukončí vztah a chlap neví proč. Vím že to zabolí obzvlášť když člověk měl plány ve dvou které jsou jednostranně ukonceny způsobem druhému nepochopitelné. Je lepší si to nebrat moc do hlavy i když tam stále bude vrtat co jsem udělal špatně že to zkončil ale když nechce říct pravdu a jen mlži nechat to byt a život hold jde dal. S ním nebo bez něj ...to dáte. O ženských se říká "Do ženský a do melounu nevidíš" tak asi i o chlapech platí něco podobného

lana

Pro jedno kvítí slunce nesvítí, ale nebudu říkat, že mě to nemrzí.

lana
hodnocení

Dobry den jeste jednou vsem!
Dekuji za nazory. Skoda prima chlapa, ale zivot jde dal.:)

hodnocení

0x
Zapomeňte na něj. To asi není ten pravý. Ostatní mají pravdu.
doplněno 19.04.19 18:20: Taky je mladší. Lepší by to bylo se starším nebo stejně starým.
doplněno 19.04.19 18:24: Mladší muž si chce většinou se starší jen užít. Možná vycítil, že chcete něco víc než on a vadilo mu to. Ale může to mít i více důvodů.
lana

máte pravdu, o tom žádná. Jen mě zajímal názor jiných, protože jsem se nikdy v takové situaci neocitla .. ale jak se říká "všechno je jednou poprvé".

lana

Právě že já jsem vztah nechtěla, chtěla jsem ho více poznat. Měla jsem pocit, že vztah by chtěl on. Napadlo mě, že by mohl být problém věkový rozdíl, ale mít kamaráda i o několik let mladšího mi přijde normální, hlavně, když si rozumí, pak na věku nezáleží.

janm*
Ten věk problém nebude navíc jen 5 let, známí mají rozdíl 11 let ona je ta starší jsou spolu už min.10 let a klape jim to bez problemu tj.nejen sex ale i soužití
janm*
PS. A to na sebe narazili náhodou na základě omylneho telefonátu osud nebo karma mělo to tak být,zrovna tak má-li někdo zůstat sám pak si těžko někoho najde na trvalo to je také osud
lana
hodnocení

Z nejakeho duvodu jsem ho mela potkat :)
janm*
Tak z něj dostaňte pravý důvod proč se vás boji chtějte vědět upřímně co mu opravdu vadí když to budete vědět dá se s tím něco zkusit dělat když ale bude jen mlžit tak není žádná sance
lana
hodnocení

Ja jsem se na pravy duvod ptala uz a bylo mi receno, ze je to v nem a ze je to komplikovane.. nic vic nerekl.
janm*
Protože s komplexy strachy nedůvěrou obavami s tím vším se dá něco dělat bude-li snaha, pokud jde ale o to že se mu třeba nelibite nejste jeho typ v něčem mu nesedite i povahove treba tak s tím neuděláte nic, chtějte vědět opravdu pravý důvod pak budete i vědět zda má cenu s tím něco dělat nebo ne
janm*
Čili mlži pravý důvod říct nechce, pak je to jeho volba se kterou mu nepomuzete a je třeba ho nechat být
janm*
Pak Vám třeba jen nechce ublížit prostě se mu třeba nelibite a aby vám neublížil tak z toho udělal svůj vnitřní problém svede to na strach pocit méněcennosti apod. protože zase hodně žen má přehnaně mínění o sobě takže když si myslí že jsou hezké inteligentní apod.pak to ale opravdu neznamená že je tak vnímají i ti muži mluvím že zkusenosti, narazil sem na takové ženy byly přesvědčene o své atraktivitě kráse apod.,bohužel ale jen ony okolí to vidělo jinak

Pokud nechce říct pravý důvod, tak mám důvodné podezření, že nešlo o nic jiného, než o ten sex.

jamu*
hodnocení

0x

Dle meho nazoru ma nejspise problem se sebeduverou. Pri sexu pote narusta vedoma snaha o uspokojeni partnerky az do extremne stresove faze. Behem toho muz casto ztraci erekci a tim se i opet stupnuje stres. Dostava se tak do zacarovaneho kruku, ktery konci vlastnim zklamanim bez ohledu na realny vysledek. Proto si sex bude sice pamatovat jako skvely (nadherna partnerka), ale soubezne to uz nechce opakovat. Ta vzpominka mu staci. Pokud vas uspokojil, tak mu to zvedlo urcite sebevedomi. A nerad by se sam o to pri dalsim sexu pripravil. Kdyby nahodou nebyl opet dostatecne uspesny, mohlo by ho to zcela zlomit. Musel by se pri tom priste az prilis snazit a soustredit se pouze na vykon. To je pro neegocentrickeho muze bez sebeduvery velmi neprijemne. Proc s vami nezustal kamaradem? Protoze jste uz spolu prekrocili pomyslnou hranici, kterou on sam poklada za nezvratnou. Patrne tedy bezne nevyhledava sex na jednu noc a nespi s kamaradkama. Bude to asi velmi verny muz. Nejspis na vas tedy nikdy nezapomene a sex s vami si bude rad pripominat jako nejakou mantru povzbuzujici sebeduveru. I takovy muzi jsou. Pripadne jste proste jen v sexu mnohem naruzivejsi nez on. To taky odradi mnoho muzu. Kamarad treba chodil s regulerni nymfomankou (sex 5x denne). Pred tim, nez ji poznal, si sam o sobe myslel, ze je velmi naruzivy. Jakmile ji potkal, byl stestim bez sebe a rad se nam sveroval se svym zivotnim uspechem (zit s nymfomankou). Behem pul roku jej z toho nazoru tato pritelkyne zcela vylecila. Nakonec od ni sam odesel, protoze uz to proste nezvladal a nechtel byt v jejich ocich za "impotenta". Bohuzel i to se stava... Nyni ma uz i par let dite s jinou a sexu se oddavaji (dle jeho slov) zdrave jen jednou az dvakrat tydne.

lana

Já právě s touto formou sexu zkušenost nemám taky a proto mne překvapilo, jak rychle to ukončil. Přiznám se, že mě dost překvapilo, když mi párkarát napsal, že je to krásné, ale stresující se mnou a vycítila jsem, že si nevěří, protože si nedovedu představit důvod, proč by mi měl narovinu psát, že neví, jak mě uspokojit. Několikrát jsem mu řekla, že je skvělý, má nadhernou duši a dobře ví, jak na to a on mi řekl "vážně, tak to bravo"... tohle mi nepřijde jako normální chování. Ale nechala jsem to být. Když jsme se párkrát domluvili, že se sejdeme, tak od toho ustoupil s výmluvou a to bylo po 1.milování. Tak jsem se zeptala narovinu, co se děje, že se nechce sejít a on jen, že mu nebylo dobře. Když jsme se domluvili, že se sejdeme, tak jsem mu psala, že se nemůžu dočkat, že je skvělý a on mi napsal "co můžu prot tebe udělat, abys byla šťastnější?", tak jsem mu odpověděla, že šťastná jsem, že se uvidíme. A na to konto mi napsal, že je to pro něj nádherné, ale stresující a když jsem napsala, že nerozumím tomu, co a hlavně proč to píše, tak mi napsal, že to vím moc dobře, že je těžké uspokojit holku jako jsem já...

lana

A nedalo mi to a zeptala jsem se, jestli je to z jeho hlavy nebo mu někdo něco řekl, tím myslím, zdali mu třeba nějaká holka nesrazila ego a neřekla, že je v sexu špatný.

iz*
hodnocení

0x

Já to vidím hodně podobně jako @Eulalie a @KapkaNadeje. Chtěl Vás dostat, dostal Vás a dál o Vás nestojí (a nejspíš ani nestál).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]