Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy co navštívit v Praze

Od: rodic odpovědí: 12 změna:

V létě jedeme na 4 dny do Prahy. Hledám inspiraci co navštívit, aby to děti od 7 let do 13 let bavilo. Zatím mám naplánované zoo, památky na Starém Městě, Malé Straně, Hradčanech a zajedeme se podívat do Kněžvce na odlety a přílety letadel. Muzea ne, ty by je nebavila. Za tipy předem díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Svézt se po Vltavě výletní lodí. Je to pěkné.

hodnocení

0x

Určitě zkuste Letecké muzeum v Praze - Kbelích. Na velké ploše je tam plno historických letadel a všeho možného a protože je to armádní muzeum, tak je tam vstup zdarma. A opravdu to stojí za to.

liska5
hodnocení

0x

Na Petřín.

iz*
hodnocení

0x

V létě bývá v Praze hrozně. Doporučila bych Stromovku, pohybovat se poblíž Vltavy, jízdu výletní lodí apod. Dětem by se mohla/y líbit pražská strašidla/... ...

figurek*
hodnocení

0x

dům, ve kterém bydlela rodina vodníků z filmu Jak utopit doktora Mráčka. Dnes je v něm rybářská hospoda.

mapy.cz/...

rodic
hodnocení

Všem díky.

hodnocení

0x
Kdybyste chtěli navštívit třeba OC, tak je nové a hezké na Chodově u metra. Projít se pak můžete do Kunratického lesa.
doplněno 19.04.19 17:55: Je po rekonstrukci to OC Chodov. Pak to mám ráda na Náměstí Míru. Na Praze 2 jsou hezké procházky.
Na tom Náměstí Míru je dobrá energie a cítit klid a mír. Stačí se projít okolo kostela sv. Ludmily směrem ke vchodu. Cítila jsem tam prevcirem takový božský klid. Nedokážu si to vysvětlit.

hodnocení

0x

království železnic,to by je mohlo bavit.

hodnocení

0x

Nejužší ulička v Praze je turistickou senzací: provoz tam řídí semafory ...děti jak byly malý se tam pěkně vyřádily!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]