Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení v dnešní době

Od: dudinak1* odpovědí: 24 změna:
Seznámení v 24 letech
Mám dotaz, mám 24 let a jsem z Brna. Mám problém se seznámit, protože nevím kde hledat partnera. Zkoušel jsem internetové seznamky(seznamka.cz a seznámit) je zde velký počet mužů a málo žen, každé holce píše stovky lidí. Ty placené seznamky jsem nezkouše,protože která mladá holka do 25 let si zaplatí za členství 3000 kč
Takové ty aplikace typu tinder a badoo jsem zavrhl úplně, tam každou holku otravuje sto a více kluků. Na diskotéky a do klubů chodit nemůžu nemám s kým( moji kamarádi jsou buď doma u počítače nebo na zalibach kde holky nejsou). V práci to je samá žena co už má děti a rodinu. Proto bych chtěl poradit nějaký koníček nebo zalibu kde se holky a to hlavně ty zadané a bez kamaradek. Oslovít holku na ulici si netroufám, protože to dneska dělají jen účastníci kurzu seznamování. Budu rád za každou radu.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

3x

Pořiďte si psa a při venčení poznáte tolik lidí a téma k hovoru je hned. Co ten váš pejsek ... časem se potkáváte a témata se mění. A společné venčení nebude jen mlčení. *vtip*

No nevím, já myslela, že bych takhle našla aspoň kamarádku. Možná jsem náročná nebo pejskaři v mém okolí nejsou dle mého gusta, jsou to samé usedlé babči, ale opravdu mi nestačí se bavit o tom, jak pejsek papá, kaká, jak si hraje s vnoučaty,co dneska vařily a pod.. Ale zajet do centa, na kafčo, to prý ne..

kepler*
hodnocení

1x

Ty různé seznamky nejsou nejlepším řešením. Většinou holky hledají jen povyražení a sex. Ale zkoušet to můžeš na více frontách, hodně záleží na textu tvého inzerátu. To je první filtr. Pak by měla následovat nějaká komunikace přes e-mail, případně pozvání na rande. Osobní kontakt nic nenahradí. Může to být běh na dlouhou trať a hrozí, že ani nedoběhneš nebo si naběhneš. Ty časy, kdy chodily holky samy na tancovačky samy nebo s kamarádkou, aby se seznámily, jsou zdá se už nenávratně pryč. Můžeš taky využít pomoci kamaráda, který bude ochoten tě s nějakou seznámit při nějaké společenské příležitosti. Držím palce!*palec2*

janm*
hodnocení

0x

Hezké ráno

Neříkám že to nikomu nevyšlo, ale znám několik lidí co na seznamkách jsou a zkrátka a dobře moc to nejde, sem tam nějaké setkání ale jinak "0", nevím jestli tudy vede cesta...

hodnocení

0x
Já si myslím, že v dnešní době je to těžký se seznámit. Přes internet nebo mobilní aplikace, to chtějí všichni chlapi jen sex. Nebo je to samí cizinec. V Praze je plno cizinců. Nebo se ozvou moc mladí nebo stáří. Nebo si domluvím rande a pak to před tím zruší. Jsou tam také různí uchylaci, stalkeri, prasaci, co posílají foto svého nádobíčka.
doplněno 19.04.19 08:35: Když si obnovím profil na Stěstí a zaplatím poplatek, tak se mi ozývají ti samí muži, co předtím a já je nechtěla, stalkeri pod jiným profilem. Čím víc lidí je, tím hůře se seznamuje. Protože si píšou s několika.
doplněno 20.04.19 09:54: Cyklopoutnik, někdo se neseznámí ani mezi lidmi. I v době, kdy internet nebyl, se někteří špatně seznamovali, ženy zůstávali "na ocet" a muži svobodní mládenci. Někomu to dělá zkrátka problém a vy máte štěstí, že mezi ně nepatříte. A sem na poradnu nenapíše ten, kdo s tím problém nemá. Chtělo by to trošku tolerance. Má třeba problémy s komunikací, tak jako má třeba někdo jiný zdravotní problém. Tak jako je dobrý obchodník, je i špatný.
Hlavně nezapomenout to "nádobíčko" smazat. Teď se mi zrovna stalo, že jsem ukazovala tetě nějakou fotku a to nádobíčko bylo vedle. Nevím, jestli to neviděla. Aby se člověk ještě propadal hanbou.:-/
dmnk

Štěstí je zdarma - můžete však oslovit jen dva objekty za den :)

Jj, od kamarádky jsem slyšel, že jsme schopni poslat vybaveníčko...no nechápu to :/

Trapas, jestli to viděla. Ukazovala jsem ji s textem fotku, aby si to přecetla a ta fotka se hodně zmenšila a byly vidět i ty předešlé. Přitom poslal přes WhatsApp tu fotku. Tak jak to mohlo být normálně mezi fotkami?
dmnk

Mně se fotky z Whats up ukladají do zvláštní složky v mobilu. Znám ten pocit když najednou dole vyjede "seznam" těch dalších posledních fotek...a je tam něco co nechete aby druhý viděl...člověk by se propadl do země :D

jirkal*
hodnocení

0x

Souhlasím s názory přede mnou. Neměl jsem na partnerky štěstí, většinou na seznamce nikdo neodpověděl. Když jsem odepsal na nějaký inzerát, odpověď nedošla žádná. Teď je situace opačná, mám 42 let a na inzerát začíná odpovídat hodně starších žen, o které ale nemám zájem. Ve věkové kategorii 30-40 neodpoví žádná...

To oni odpoví a klidně 20x. Ale pak najednou přestanou psát.

dmnk
hodnocení

0x

Od července 17 jsme oslovil úspěšně jednu dívku a dvě dívky mě. Opravdu pěkné. Ale ani jedna na vztah. Kdybych si chtěl užít, tak by nebyl problém. Ale celkově to chce trpělivost. Osobně jsem to už na seznamkách asi vzdal. Blbý je, že v reálném životě nemám příležitost - maximálně MHD a to prostě nejde. Nicméně proč to zde píši...více mě štvou rande kde druhému nesednete. Já mám ve zvyku té dotyčné napsat, že se omlouvám, ale na vztah to nevidím. Na tom nic zlého není. Stává se. Jenže dívky, které to mají podobně ke mě? Jsou schopný si psát třeba klidně i týden či dva jako předtím aniž by však uvažovaly i nadále pokračovat. A ještě častěji se prostě úplně odmlčí. To je celkem ubohé chování.

hodnocení

0x

Nadzvedla mě věta - na diskotéky a do klubů nemám s kým chodit. Tak choďte sám! Bože, pokud se stydíte, jít někam sám, tak vyzařujete do okolí nejistotu a ta absolutně nikoho nepřitahuje. Já nevím, jak to napsat srozumitelně, ale pokud budete v pohodě a nebudete tlačit na pilu, tak se zákonitě někdo objeví. Určitě by se s váma některá holka chtěla seznámit, ale vidím to kolem sebe, holky pěkné, zmalované atd. a přitom jim nejistota taky kouká z očí, třeba ve vlaku - na první pohled překrásná krasavice, pak se pořád popotahuje, kontroluje, upravuje, pak se chytne mobilu, protože neví, co s rukama... Přitom normální borec si myslí, jaká je to nepřístupná osoba.

vernon
hodnocení

0x
Máš čas, nic ti neuteče. Já se poprvé (a naposledy) seznámil ve dvaatřiceti (sbalila mne) a taky mi nic neuteklo. Aspoň je moje partnerka o dvanáct let mladší a nemusím zakopávat o čtyřicítku...

liska5
hodnocení

0x

Zkus Akce pro nezadané na bezpartnera.cz. Je tam výlet, zábava, legrace a samí, co jinak nemají příležitost k seznámení z různých důvodů. Mají to podle věkových kategorií. Dobré reference mám, co vedou manž. Hanouskovi. A jako každý výlet s pobytem to něco stojí.

Jinak doporučuji hledat podle zájmové činnosti. Turistic. oddíl, atletika, večerní volejbaly, jazykové nebo výtvarné kurzy, taneční pro dospělé...

cyklopoutnik*
hodnocení

0x

Já nechápu jednu věc: Jak celý život chcete nějak komunikovat s holkou, když ji nejste schopni byť jen ani oslovit?

A mám z toho všeho dost vtíravý dojem, že kdyby nám zrušili internet, tak snad naše lidstvo vymře.

Copak je to fakt tak těžké vytipovat si holku, která by se mi líbila? Té potom říct že se mi líbí, že je můj typ nebo něco na ten způsob. Podat holce vizitku (navštívenku) se svým číslem telefonu a mailovou adresou, samozřejmě taky jméno a příjmení, akademický titul, pokud máte a to je tak asi všechno. Dál už je míč na její straně. Buď se ozve nebo se neozve, popřípadě odmítne hned. Znáte někoho kdo už umřel kvůli dívčinu odmítnutí? Věřím že byli takoví ale též chci věřit že to nebude váš případ.

Kdyby ke vší veliké smůle přece jenom odmítnutí vaší osoby došlo, mohou k tomu být nejrůznější důvody, stejnou akci rozjedete za hodinu někde jinde až dostatečně vydýcháte to předešlé odmítnutí a to je už opravdu k této věci fakt všechno.

dudinak1*
hodnocení

holky na oslovení nereagují proto že je oslovují jen účastníci kurzu Dynamic Education nebo stret game cz, kteří chcou holky jen dostat do postele a pak odkopnout. Proto se bojím oslovit holku ve vlaku nebo na koupališti nebo kavárně knihovně či v parku

lana
hodnocení

0x

Mě by zajímolo, proč je dnes těžké někoho poznat? Kde je vlastně chyba? Ať už ze strany žen, tak ze strany mužů. .?!

cyklopoutnik*
Dnes bylo krásně, první den prodlouženého víkendu velikonoc. Právě jsem se vrátil z cyklostezky. Holky jezdily sem a tam na kolech, odpočívaly na odpočívadlech, vyskytovaly se u bufetu cyklostezky, popíjely Mirindu a čučely jestli nepojedou cyklisti aby se k nim mohly přidat. Kdybych neměl tu svoji, kterou měnit nehodlám, určitě bych si některou z nich vybral.Jenže když někdo takový krásný den sedí doma v 17:30 u počítače anebo dokonce v 15:42 jak nějaký Dudiniak a medituje nad tím jak jsou hrozné ty kursy Dynamic Education nebo stret game cz, když by mohl někde na nějaké cyklostezce balit cyklistické krasavice, to je potom hodně těžko.No tak asi proto je dnes tak těžké někoho poznat. Domů až ke kompu sotva nějaká krasavice za někým přijde
lana

V tomto s vámi souhlasím. Pokud někdo nechodí do společnosti, tak nemůže očekávat, že na něj jednoho dne zaklepe princ nebo princezna.

dudinak1*
hodnocení

mě docela dělá problém jít mezi lidi a někoho
oslovit třeba ve vlaku nebo na koupališti nebo kavárně či v knihovně. Protože jsem sám a nikdo se mnou nechce jít do společnosti. Navíc měřím jen 168 cm což je v dnešní době problém, když je průměrná výška může 180 cm a deno dene potkávám páry, kde má holka 165-173 cm a vedle ni obluda 180-190 cm, ják může dát holka přednost mě, když má na výběr tyhle, navíc evoluce podvědomě nutí holky vybírat si
vysoké partnery, protože ti je "ochrani " a jsou zárukou kvality genů!

Průměrná výška muže 180cm? To je někde statisticky doložené? Ono potkáváš a vidíš "jen" obludy skoro 2 metry vysoké, protože je vidět chceš a jsi na ně zaměřený. Zkus se zaměřit na ty menší obludy a uvidíš, že jich je daleko víc. Jako je fakt, že holky spíš asi imponuje víc vyšší pevnější chlap, ale to imponuje spíš ty, co moc nepoužívají mozek a nebo nějaké 15náctky.

liska5

Vy hledáte proč to nejde a né, jak by to šlo. Vždyť existuje hodně menších dívek. A některým se kolohnáti nelíbí. Když budete úsměvavej, pohodovej a pracovitej a nebudete fňukat, tak budete mít štěstí i s menší postavou. A promluvit se dá natrénovat. Ptám se v obchodě, na zastávce, ve vlaku o počasí...

dudinak1*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]