Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlá a levná reklama

Od: hessovka* odpovědí: 8 změna:

Rozjíždíme nový obchod s notebooky a příslušenstvím, potřebovala bych poradit, jestli někdo nevíte o nějakém levném a rychlém způsobu jak se nejlépe zviditelnit? Zatím sem koukala na internetovou PPC reklamu, ale chtěla bych rozjet i něco mimo internet.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

0x

Dobrý de, co takhle reklama na své auto? Takové ty samolepky, tak mám v plánu si je nechat udělat :) Je to levné a účinné, pokud teda nejezdíte jednou za měsíc *smich*

jirbar*
hodnocení

0x

Myslím, že by bylo dobré dát vědět, zda databáze v Access již běhá.

hessovka*
hodnocení

Ještě neběhá, proto jsem se tam zeptala na jednu věc, ale nedostalo se mi odpovědi, tak se s tím hold peru, naštěstí to nespěchá, dělám to dobrovolně :)

lidka*
hodnocení

0x

Zkuste se zaměřit na střední školy, kde máte potencionální kupující, resp. uživatele. Škola jistě přivítá příjem za reklamu - pokud vám povolí nabídkové akce s ukázkou vašeho zboží - třeba v době delší přestávky a nebo při počítačové výuce a s drobným reklamním dárkem s kontaktem na váš obchod. *placni*

hessovka*
hodnocení

No ono to není tak jednoduchý pracovní dobu mám dost blbě rozvrženou a mám na starosti chod prodejny, tudíž na ní musím být pocelou dobu pracovní doby a nemůžu se jen tak zbalit a odjet do nějaké školy. A mý kolegové technici také nemohou, takže by to chtělo něco, s čím bych mohla přijít za šéfem a on by byl schopen to udělat rychle a hlavně kladl důraz na to aby to bylo levně, dneska je to bohužel těžké. Nevíte třeba jak je to v rádiu? Jaké poskytuje třeba reklamu firmám a nějak výhodně, nebo cokoliv podobného?

kazde radio ma na svem webu cenik reklam.

2,muzete vyuzit mnozstevni slevy u nektere z reklam.agentur, mezi mediama (kombince novin, radia, boarduu ... )

3,kamosi nahazou do schranek letacky

4,a samozrejme, perfektni servis a zakaznici si to reknou mezi sebou, pak staci par vizitek ...

5, veci prodavat jako jednotlive predmety pres web.inzerci

alf*
hodnocení

0x

cpost.cz/...

nebo nějaký důchodce, student nebo chytit někoho kdo to roznáší

hessovka*
hodnocení

0x

děkuju Vám za rady, už jsem to tak nějak rozjela...dělám teď na e-shopu a aktualizuji stránky, pak budeme předělávat název našeho obchodu a dál zkusím věci které jste mi tu poradily...takže díky *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]