Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno herečky

Od: babulka® odpovědí: 10 změna:

Prosím nevíte někdo jak se jmenuje česká herečka věk kole 30ti krátké vlasy tmavé,je podobné té jak hraje v ulici Karlu,moc díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A čem hrála?

hodnocení

1x

Já bych řekla, že VANDA CHALOUPKOVÁ

1.foto Vanda 2.foto Markéta

Jméno herečky
Jméno herečky #2

sof
hodnocení

0x
nov

Tazatelka se ptá na herečku podobnou Markétě Stehlíkové - ta hraje Karlu v seriálu Ulice.

hodnocení

TAK VLADIMÍRA ERBOVÁ:) csfd.cz/...

ella12*
hodnocení

0x

ano souhlasím

Je to nesmysl. Je to Vanda Chaloupková, stačí si najít její fotky na webu.

Omlouvám se, moje reakce měla být na tu Erbovou. Napsal jsem to do špatného řádku.

hodnocení

0x

Lidi, vy si snad děláte pr... nebo neumíte číst. Tazatelka hledá herečku dle popisu. Tazatelka tvrdí, že jí po dvou měsících našla, že se jedná o Vlaďku Erbovou (pomíjím diskutabilní označení "herečka" a tím pádem nesmyslnost celé diskuse) a vy si povedete svoji, že jde o Vandu Chaloupkovou. A ještě tomu někdo dá bod .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]