Nejste přihlášen/a.
Hezký den, všem. Prosím, je tu někdo, kdo to tam dobře zná? Děkuji
Prosím Tě, ta lávka nad vodou, ta je blíže Spálovu nebo Bitouchovu? A nevíš, jestli se dá dostat z Bitouchova do Semil nějakým autobusem? Žádný spoj jsem nenašla...
A proč se ptám? Jedeme s jedním "marodem" co to celé nedá pěšky. Jeho přání je se dostat na tu lávku. No a my ho potom budeme muset zase dostat k autu, které necháme buď ve Spálově, nebo v Bitouchově... Uffff, to jsou kšefty
Přemýšlela jsem jet do Spálova autem, vlakem do Semil, stezku od Bitouchova projít až do Spálova. A tam sednout do auta. Ale koukala jsem, že z nádraží to jsou asi dva kilometry a to už budu "nad limit" kilometrů, co ten člověk ujde.
Já to tedy šel pokaždý celý pěšky. Ze Semil do Spálova. Tam Riegrovou stezkou, zpátky Kamenického stezkou.
Ona lávka je z Bítouchova odhadem asi kilometr. Ze Spálova to je podstatně dál, ale zase třeba tunelem.
Pokud pojedete autem, zajel bych přímo do Bítouchova. Parkovat by se mohlo u hospody u Kynčlů
Možná by šlo zaparkovat u čističky, to je k lávce ještě blíž.
Tudíž by se nemusel řešit přesun ze Semil do Bítouchova.
nojo. Jenže já to musím naplánovat tak na max 4 km. A to je stezka jedna cesta. Zpátky ho nýst jedině na zádech. . No, nějak to dopadne...
A děkuji za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.