Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Riegrova stezka u Semil

Od: sebod* odpovědí: 7 změna:

Hezký den, všem. Prosím, je tu někdo, kdo to tam dobře zná? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Znám, ale jestli dobře, toť otázka. Naposledy jsem tam byl předloni, si myslím.
sebod*
hodnocení

Prosím Tě, ta lávka nad vodou, ta je blíže Spálovu nebo Bitouchovu? A nevíš, jestli se dá dostat z Bitouchova do Semil nějakým autobusem? Žádný spoj jsem nenašla...

A proč se ptám? Jedeme s jedním "marodem" co to celé nedá pěšky. Jeho přání je se dostat na tu lávku. No a my ho potom budeme muset zase dostat k autu, které necháme buď ve Spálově, nebo v Bitouchově... *uf* Uffff, to jsou kšefty *smich*

Přemýšlela jsem jet do Spálova autem, vlakem do Semil, stezku od Bitouchova projít až do Spálova. A tam sednout do auta. Ale koukala jsem, že z nádraží to jsou asi dva kilometry a to už budu "nad limit" kilometrů, co ten člověk ujde.

sebod*
hodnocení

cestu z nádraží myslím ze Semil na začátek stezky ;)

Já to tedy šel pokaždý celý pěšky. Ze Semil do Spálova. Tam Riegrovou stezkou, zpátky Kamenického stezkou.

Ona lávka je z Bítouchova odhadem asi kilometr. Ze Spálova to je podstatně dál, ale zase třeba tunelem.

Pokud pojedete autem, zajel bych přímo do Bítouchova. Parkovat by se mohlo u hospody u Kynčlů

Možná by šlo zaparkovat u čističky, to je k lávce ještě blíž.

Tudíž by se nemusel řešit přesun ze Semil do Bítouchova.

sebod*
hodnocení

nojo. Jenže já to musím naplánovat tak na max 4 km. A to je stezka jedna cesta. Zpátky ho nýst jedině na zádech. *bezim**uf*. No, nějak to dopadne... *smich* A děkuji za snahu. *slunce*

Já myslel, že chce vidět jen tu lávku?

sebod*
hodnocení

hlavně tu lávku! Já jsem koukala do map, jestli by nebylo možné dojít k lávce a potom se dostat nějak "na žlutou" a po té se vrátit. Ale to bychom asi museli horolezit a to s někým na zádech a pěti dětmi asi nepůjde *smich*. Prostě se mi nechce vracet se stejnou cestou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]