Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je mi divně po čajích

Od: petul odpovědí: 11 změna:

Piju cistici caje pac mám nejspi nejaký bacil v tele..nebo baktrie...koupila jsem si teda cistici caje,ale problem je v tom že je mi divne..pořád..chodim na záchod to má být normální?:/ nebo jak poznám že se mi procistuje organismus?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co na to lékař? Pokud je Vám po čajích divně, nepijte je. My nevíme o jaké čaje se jedná a co obsahují.

petule*
hodnocení

normalni caj bio cistici...koupila sem v bio obchode

hodnocení

0x

Škoda, že jsi nenapsala o jaký čaj se jedná. Domnívám se, že pokud chodíš častěji na WC, tělo se pročišťuje.

:)

maltese*
hodnocení

0x

Pokud konzumujete více kyselinotvorných věcí včetně kouření, tělo se brání. Tělo se čistí tehdy, pokud pot, moč i stolice změní pach i barvu. Četnost močení je vždy po těchto pitných kúrách, jsou v nich močopudné byliny.

liska5
hodnocení

0x

Chce to zároveń změnit stravu a přidat víc pohybu.

hodnocení

0x

A víte, co to pijete?

hodnocení

0x

Je to prý na pročištění, je to bio, nevím jestli to funguje a je mi potom blbě. Proč to pijete?

elane
hodnocení

0x

- Přečetla jste si návod? Víte jak často a kolik toho čaje pít?

- Nejsou tam uvedeny případné vedlejěí účinky nebo důvody, kdy čaj nepít?

- Někdo Vám ten čaj doporučil? Pokud ano, zeptejte se ho, jestli jsou ty Vaše problémy normální.

hodnocení

0x

A na to, že máte v těle bakterie, nebo bacily, jste přišla jak? A jak se to projevovalo? Pokud jste to konzultovala se svou kamarádkou, jí jste svěřila se svými potížemi a ta Vám doporučila pít tento čaj, tak bych s tím přestala v momentě, kdy bych se po něm necítila dobře.

Čistící čaj není jenom jeden, je jich hodně a každý je na něco jiného. Podle toho co popisujete, asi pijete některý z čistících čajů na hubnutí. A proto chodíte častěji na záchod a to je normální, neboť to je právě účel toho čaje. Působí projímavě a tím dopomáhá k hubnutí. Ale asi by se to nemělo přehánět. A pokud Vás po něm bolí břicho, tak bude obsahovat listí Senny. Po této bylině se někdy dostavují křeče. Sice působí jako projímadlo absolutně nejvíc a stoprocentně, ale nesmí se používat dlouhodobě, protože by to mohlo opravdu ublížit. A je naprosto jedno, jestli je to Bio, nebo ne. Název Bio je pouze obchodní chyták. Tak jestli chcete zhubnout a pijete nějaký čaj na "čištění", který Vám nevyhovuje, je spousta jiných, které by Vám třeba pomohly.

72mona3*
hodnocení

0x

Čistící čaje nejsou určeny k likvidaci bakterií či bacilů. Čistící čaj slouží jako doplněk k očistným kúrám. Ty zase slouží k tomu, aby se tělo zbavilo škodlivin nastřádaných nevhodnou stravou a nezdravým životním stylem. Očista střeva k tomu také patří a většina čistících čajů má za úkol střevo tzv. prohnat. Pokud jste ovšem neupravila jídelníček, je to absolutně k ničemu, jen se z toho po... M.

jano1*
hodnocení

0x

zkuste příčinu hledat i někde jinde zajít ke kvalitnímu léčiteli facebook.com/...

doporučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]