Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proplacení PN pokud mi zbývá jen 11 dní kar d

Od: michalkova odpovědí: 1 změna:
Dobrý den mohu požádat o radu hodně jsrm narodila oper atd čssz mi poslala dopis mám pouze 11 dní pak nebudu dostávat PN dávky, teď jsem nastoupila do místa odpracovat 3 týdny, jsem opět PN, dostánu nemocenskou pouze za těch 11 dní Děkuji za odpověď nemoc bude cca měsíc dle testu vyšetření, napište mi email barus4@seznam.cz

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Paní Michálková,

po vyčerpání podpůrčí doby vznikne v případě další nemoci nárok na nemocenské jen za tolik dnů, kolik dnů trvá nové nemocenské pojištění + k tomu těch zbývajících 11 dnů. Do této se započítává i doba, po niž Vám zaměstnavatel vyplácí náhradu mzdy za nemoc. Přesně by Vám měli odpovědět na OSSZ.

Poznámka: Potřebujete-li na něco odpověď, vracejte se pro ni tam, kam jste vložila dotaz. Není vhodné z lidí, kteří jsou ochotni Vám zdarma poradit nebo odpovědět, ještě lákat jejich e-mail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]