Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vzít holku na kafé

Od: elton odpovědí: 7 změna:
Čau lidi, mám domluvenou schůzku s jednou holčinou. Takový ten typ co se o sebe stará a vyzná se v kosmetice, takže se umí nalíčit nikoliv přelíčit. No a já to obyčejně neřeším moc a klidně se s holkou sejdu v nějaké kavárně v obchodním centru, už jen kvůli dobrému parkování. Nicméně tady ta slečna mi navrhla, že můžeme do města. No a rozhoduji se kam jít. Kamarád mi doporučoval spousty podniku který mi přijdou mainstream ale možná by se ji to líbilo. Já mám svoji oblíbenou kavárnu která i trochu odkazuje na to co dělám, ale odkazuje na 60 léta v ČSR, dobové nádobí po babičce, vegan dorty a hodně záleží kdo tak zrovna to kafe děla. Přijde mi to jako podnik pro alternativnější lidi, což já nejsem ale mam to tam rád :D Pak mám ještě jednu oblíbenou, ale tam je super jen zahrádka a s tou moc nepočítám...zima.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ujasněte si, jestli Vám jde o tu holčinu nebo o dobrou kávu a Vám příjemné prostředí. Pokud je ta slečna "umělohmotná barbína", tak ji žádné prostředí (kavárna) nebude dost dobrá (a zřejmě ani Vy). Jestli je to normální holka, tak si tu kávu dá kdekoliv, protože nepřišla na kávu, ale kvůli Vám (nejde jí jen o to kafe). Zdravím!

hodnocení

0x

Zeptejte se slečny, kam by si přála jít, respektive kde by se jí líbilo - vám ubyde starost a ona bude mít pocit, že vám záleží na její radosti.

Jenom to ne...

Když jsem viděla tu první větu, tak jsem se normálně rozklepala. Dneska odpoledne mám rande a emocionálně se připravuju na to, že to budu zase já, kdo rozhoduje, kam se půjde. Zase!

Tazateli, navrhněte slečně jeden podnik, kdyby se na to netvářila, mějte v záloze druhý. Ale navrhněte jeden, prosím ;) a buďte v klidu, normální holka, i kdyby se jí tam opravdu nelíbilo, z toho nebude dělat vědu. (Pokud to není vyloženě pajzl...)

Tady to asi nebude "zase" - tohle vypadá na první schůzku.

Já taky mluvím o prvních schůzkách ;) oni ti chlapi jsou prostě už takoví, ve snaze udělat nám radost, abychom šli tam, kam chceme a ne tam, kam chtějí oni, nechávají rozhodovat nás. Ale je to únavné. Zvláště, když to na dalších schůzkách vypadá podobně. To pak radši ukončím, já doma podpantofláka nechci *stop*

hodnocení

0x

Pokud máte svoji oblíbenou kavárnu, kde se cítíte dobře, pozvěte klidně slečnu tam. Pokud se tam slečně nebude líbit, příště zvolíte jinou.

odp
hodnocení

0x

Jestli je to první schůzka, tak běžte tam, kde to dobře znáte. Budete i takový klidnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]