Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ujasněte si, jestli Vám jde o tu holčinu nebo o dobrou kávu a Vám příjemné prostředí. Pokud je ta slečna "umělohmotná barbína", tak ji žádné prostředí (kavárna) nebude dost dobrá (a zřejmě ani Vy). Jestli je to normální holka, tak si tu kávu dá kdekoliv, protože nepřišla na kávu, ale kvůli Vám (nejde jí jen o to kafe). Zdravím!
Zeptejte se slečny, kam by si přála jít, respektive kde by se jí líbilo - vám ubyde starost a ona bude mít pocit, že vám záleží na její radosti.
Jenom to ne...
Když jsem viděla tu první větu, tak jsem se normálně rozklepala. Dneska odpoledne mám rande a emocionálně se připravuju na to, že to budu zase já, kdo rozhoduje, kam se půjde. Zase!
Tazateli, navrhněte slečně jeden podnik, kdyby se na to netvářila, mějte v záloze druhý. Ale navrhněte jeden, prosím a buďte v klidu, normální holka, i kdyby se jí tam opravdu nelíbilo, z toho nebude dělat vědu. (Pokud to není vyloženě pajzl...)
Já taky mluvím o prvních schůzkách oni ti chlapi jsou prostě už takoví, ve snaze udělat nám radost, abychom šli tam, kam chceme a ne tam, kam chtějí oni, nechávají rozhodovat nás. Ale je to únavné. Zvláště, když to na dalších schůzkách vypadá podobně. To pak radši ukončím, já doma podpantofláka nechci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.