Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nenechat podvest-nakup listku

Od: filadephia* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, budu kupovat listky na koncert. V prodeji jiz nejsou, takze je kupuji od lidi kteri na koncert nemohou. Trvam na osobnim predani, ale kdo mi zaruci ze ten clovek nema kopii(nakup pres net), nepujde v ten den driv na koncert a ja budu uu mit smulu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je možná ještě ta lepší varianta. Taky lístek může prodat dalším 5ti jako jste vy.
Určitě trvat na osobním předání. Lístek, který bych zakoupený přes internet a dotyčný ho má vytištěný pouze na A4 bych určitě nebral. Jedině originál, který má na sobě nějaké bezpečnostní opatření a pořádně překontrolovat. S padělky lístků se dost často obchoduje, někdy jsou k nerozeznání od originálu.

hodnocení

1x

Z ,,druhé ruky,,pouze originální lístky které mají podobné ochranné prvky jako bankovky.

noprecija
hodnocení

1x

Dobrý den, loni jsme takhle kupovali lístek na pod parou fest. Lístky jsme si s prodávajícimi předali hned u vchodu, kde je naskenovali a řekli že jsou v pořádku. Poté jsme zaplatili. Jiné řešení mě nenapadá..*zmateny*

hodnocení

0x
Dnes se lístky ve většině případů identifikují pomocí QR nebo čárových kódů, takže lze udělat nekonečno kopií. Já bych do toho nešel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]