Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čemu se vyhnout?

Od: rodic odpovědí: 5 změna:

Čemu se při nakupování na Aliexpressu rozhodně vyhnout? Je něco takového?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Například terabajtové flešky v cenách kolem deseti dolarů :)
Nebo věci, u kterých je důležité, aby byly v souladu s civilizovanými normami (třeba různé součásti elektroinstalace a tak).

Pokud se však smíříte s tím, že čínské věci jsou holt čínské, a pojem kvality může být značně pružný a ohebný, tak na nic opravdu vyloženě špatného nebo nebezpečného jsem tam ještě nenarazil.

Zakoupil jsem celkem dost výrobků z Alli, nejdražšší cca 60 a 80 Euro a vždy jsem byl zatím spokojen... Zpravidla výrobky z elektroniky a jsem s kvalitou celkem spokojen...

hodnocení

0x

Taky se stane, že zboží na obrázku vypadá normálně,tedy na co jsme zvyklí tady ,ale potom přijde houbička na autokosmetiku 5x3 cm a leštící pasta tak na jednou akorát na tu houbičku.

Proti tomu pomáhá číst feedbacky.

damandys
hodnocení

0x

Rozhodně bych nekupoval na první pokus více ks od jednoho výrobku, pokud je cena předmětu vyšší. Při nabídce poštovného zdarma bych, koupil na zkoušku jeden výrobek a pak až větší počet. Ale je pravda, že většinou si kupujeme jen jednu věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]