Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plesnivé jídlo

Od: petra2 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer. Chci se zeptat stala se mě menší nehoda.Snědla jsem jídlo nakažene zelenobílou plísni.
Byli to utopenci 3 kousky chutnaly i voněli dobře ale čtvrtý je plesnivý a i zapácha ten jsem nesnědla. Ale ty předchozí ano a ani cibule nechutnala zkažene.Tak se chci zeptat zda hrozí nějaké extremní potíže?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dfgg
hodnocení

3x
Pokud vam nic neni neresila bych to. Kdyby jste vedel z ceho vari ve skolnich jidelnach a restauraci tak se o nejakem plesnivem kousku, ktere jste ani nesnedl nezminite.

gum
hodnocení

1x

Běžte to vyzvracet a nebo zapít pálenkou či vodkou.

Nikdo netuší, jak snáší váš organismus zkažené jídlo (a nevíme podrobně i míru zkažení)

asd1
hodnocení

1x

Podle popisu v pohodě, špatný byl jen ten co jsi nakonec nejedla.

hodnocení

1x

Pokud ty první byly senzoricky dobré a pokud ses doteď nepoblila, buď v klidu.

damandys
hodnocení

1x

Zatím bych to nehrotil. Jsou plísně, které nemusí být tolik škodlivé a tělo si s tím poradí. Některé plísně mohou vypadat nevzhledně, ale v podstatě se nic vážného nemusí stát. Na druhou stranu nebudu jíst zkažené jídlo s výraznou plísní a zápachem jak bolavá noha. Tady by to bez následků asi neprošlo.

hodnocení

1x

Pro jednou se Ti nic nestane. Mně se to přihodilo před rokem, koupila jsem puding s pistaciovým rémem, kde ta plíseň nebyla vidět. Taky jsem kousek spolkla.

hodnocení

0x

Když to udělá nevědomky dítě, to se dá pochopit, ale dospělý...třeba nějaká otrava.

hodnocení

0x
Vidím v tom jen zbytečně velké drama... Na to jistě nikdo neumřel... Pokud je to tedy plísen a ne třeba botulin... A každý určitě za život pozřel něco podobného...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]