Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den..před 7 dny jsem měla dostat menstruaci ale ta se neobjevila..s přítelem jsme měli sex, ale vždy jsme použili kondom..mám strach jestli nemohu být i přes to těhotná? ...
Škoda že jste neuvedla věk. Také je zajimavá informace, zda již máte menstruaci pravidelně několik let. V 15 letech ( a předpokládám, že máte 15-18 ) vynechaná menstruace po prvním styku, bývá spíše reakcí na zblázněné hormony. Jinak podle tabulek ( ovulačních ) zjistíte zda jste mohla nebo naopak nemohla otěhotnět. Jinak místo strachu zajděte do první lékarny a zakupte si jednoduchý test. Dnes už jsou velmi spolehlivé a vyřešíte to rychleji než my tady. Na vaši otázku lze odpovědět jen ANO / NE. Při správném použití kondomu byste být neměla.
Ahoj,mě je 13 let a asi v říjnu nebo v listopadu se mi taky menstruace objevila o týden nebo měsíc později a máma řikala aby sem nebyla těhotná (to mi bylo 12 a s nikým sem ještě sex neměla).Menstruaci můžeš dostat dřív i dýl (třeba o týden nebo dva).Jestli se ti menstruace neobjeví do března,tak můžeš být i těhotná i přesto že ste použili při sexu ochranu (kondom).A měla by ses poradit s gynekologem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.