Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění pupínků

Od: arny® odpovědí: 6 změna:
Ahoj všem, před pár lety se mi na nose udělaly dva pupínky, které se sice nezvětšují, ale rozhodl jsem se, že si je nechám odstranit. Byl jsem na kožním, kde mi lékař nabídl dvě možnosti: buď chirurgické odstranění nebo odstranění pomocí laseru. Máte s tím někdo zkušenosti? Je lepší laser nebo klasické chirurgické odstranění? Vím, že se laser platí, ale v tomto případě mi nejde o peníze. Jde mi o to, kterou metodu zvolit. Lékař se vyloženě k některé metodě nepřiklání, záleží prý na mě, jakou metodu si vyberu. Všem moc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kvetik*
hodnocení

5x

Přidám vlastní zkušenost. Měla jsem podobný problém a rozhodla se pro laser. Platila jsem každou návštěvu, byla jsem tuším 10x. Efekt nula nula nic. Po roce jsem se objednala na plastickou chirurgii, udělali drobný zákrok, který se cvhilku hojil. Po zahojení není už vůbec nic vidět. Teď uvažuju o odstranění jednoho škaredého znaménka a půjdu opět do chir. zákroku i když mi byl opět nabídnut zákrok laserem.

hodnocení

Děkuji za Vaši zkušenost. Zajímavé je, že jste byla na laseru asi 10x, jak píšete. Doktor mi říkal, že pupínky odstraní hned napoprvé. Ale kdyby se stalo, že tam po pár týdnech budou ještě po pupíncích nějaké "stopy", tak se procedura opakuje ještě jednou, ale už bezplatně. Není třeba možné, že se dnes používají jiné typy laserů?
kvetik*

Je to asi pět let zpět, tak je pravděpodobné, že šel vývoj kupředu a je to teď jinak.

liska5
hodnocení

0x

Nos, jeho špička, symbolizuje srdce. To jen tak pro zajímavost, o jaký orgán obzvláště pečovat.

hodnocení

Já to mám ale na boční straně nosu :)
liska5

Jestli na chřípí, tak plíce, jestli v té rýze zboku nosu, tak žaludek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]