Ahoj, možná to někomu přijde směšný někomu smutný, ostatně jako mě samému, nicméně začnu tím že jsem panic a že je mi 27 let. Nejsem nerd, nejsem ani nějak extra stydlivý nebo nespolečenský, holky docela po mě jdou a sexuálních příležitostí taky bylo dost,, a jsme u toho " vždy než mělo k něčemu dojít jsem to nějakým způsobem zazdil, vždy jsem dannou dívku něčím odradil že to buď zůstalo u kamarádství nebo jsme se od té doby nebavily proto vím že dělám chyby panice a holky to prostě vycejtí, proto se ptám je lepší si dívku,, koupit" nebo tomu dát ještě šanci prosím o upřímnou radu zkušených, diky moc
Zdravím. A ono Vám to panictví v něčem překáží? Pokud Vám jde jen o sex, můžete si ho zaplatit. Pokud Vám jde o vztah - té pravé by to určitě nevadilo. Možná si to jen myslíte, že je problém v tom, že jste ženu ještě neměl. Ženám na Vás může vadit úplně něco jiného. Celkové chování, přístup, málo snahy..
Nejdřív si musíš být jistý, že chceš s někým být, že chceš mít důvěrný vztah. Zatím se tomu vyhýbáš, couváš, když by byla šance. K tomu je třeba se opravdu zamilovat. Už se Ti to někdy stalo?
Největší blbost je, myslet si že ženská pozná že seš panic... Nic takového totiž není možné. Pokud jí to přímo neřekneš... A pokud se neumíš bavit s holkama, bav se s klukama...
Vždy jste danou dívku něčím odradil. To by podle mne mohlo být tím, že se chcete "zbavit panictví", že Vám nejde o tu dívku nebo o vztah s ní. A to ty dívky vycítí.
Kdyby Vám šlo o vztah/dívku, nechal byste všemu volný průběh a neřešil byste panictví.
Nejdřív zapřemýšlejte, co děláte špatně, že jste každou "dívku něčím odradil" - a ten zaběhnutý vzorec chování změňte. Nebo to aspoň zkoušejte - hned to nepřijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.