Nejste přihlášen/a.
Ahoj, možná to někomu přijde směšný někomu smutný, ostatně jako mě samému, nicméně začnu tím že jsem panic a že je mi 27 let. Nejsem nerd, nejsem ani nějak extra stydlivý nebo nespolečenský, holky docela po mě jdou a sexuálních příležitostí taky bylo dost,, a jsme u toho " vždy než mělo k něčemu dojít jsem to nějakým způsobem zazdil, vždy jsem dannou dívku něčím odradil že to buď zůstalo u kamarádství nebo jsme se od té doby nebavily proto vím že dělám chyby panice a holky to prostě vycejtí, proto se ptám je lepší si dívku,, koupit" nebo tomu dát ještě šanci prosím o upřímnou radu zkušených, diky moc
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
Zdravím. A ono Vám to panictví v něčem překáží? Pokud Vám jde jen o sex, můžete si ho zaplatit. Pokud Vám jde o vztah - té pravé by to určitě nevadilo. Možná si to jen myslíte, že je problém v tom, že jste ženu ještě neměl. Ženám na Vás může vadit úplně něco jiného. Celkové chování, přístup, málo snahy..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]