Nejste přihlášen/a.
Jak dokázat vypnout mozek, abych dokázal vůbec na nic nemyslel?
Problém mám v tom, když mně mysl nutí neustále nad něčím přemýšlet a já někdy nechci přemýšlet ani od něj nechci náměty na přemýšlení. Prostě jen a jen klid, bez myšlenek.
Naučte se relaxovat. Udělat si čas jen sám pro sebe, projít se přírodou, nebo si poslechnout muziku kterou máte rád, podívat se na zajímavý film, projet se na kole...Mít chvíli klid, nikomu a ničemu se nevěnovat. Vypnout mobil, pc atd. Prostě se na chvíli čas od času odprostit od všeho a od všech.
Já, když chci vypnout, resp. nemyslet na nějaké akutní problémy, mám po ruce sudoku. Tam je potřeba nesplést se. Jakmile se ponořím do luštění, tak mozek úplně vyřadí starosti. Je to dobré před spaném. Kniha je dobrá, ty mám rozečtené tři, ale kolikrát se člověk nachytá, že už zase myslí na nějaké své starosti. Křížovka taky nemá zdaleka ten efekt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.