Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout svůj mozek

Od: rodic odpovědí: 9 změna:

Jak dokázat vypnout mozek, abych dokázal vůbec na nic nemyslel?

doplněno 15.04.19 17:59:

Problém mám v tom, když mně mysl nutí neustále nad něčím přemýšlet a já někdy nechci přemýšlet ani od něj nechci náměty na přemýšlení. Prostě jen a jen klid, bez myšlenek.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Naučte se relaxovat. Udělat si čas jen sám pro sebe, projít se přírodou, nebo si poslechnout muziku kterou máte rád, podívat se na zajímavý film, projet se na kole...Mít chvíli klid, nikomu a ničemu se nevěnovat. Vypnout mobil, pc atd. Prostě se na chvíli čas od času odprostit od všeho a od všech.

gum
hodnocení

1x

Pádem na tvrdou podložku...

Trochu se rozepište, co máte za problém.

doplněno 15.04.19 18:06:

někomu pomůže fyzická námaha a jinému ženská

zkuste něco nového a nebuďte stereotypní.

hodnocení

1x

Člověk nemůže úplně "vypnout" mozek. Jde o to, co se Vám honí hlavou. Jestli to jsou problémy, tak je musíte řešit. Tím, že se budete snažit takzvaně "vypnout", to určitě nepůjde. Pokud žádné problémy nemáte, tak buďte rád, že máte na co myslet. Absolutní klid bez myšlenek, znamená smrt...

liska5
hodnocení

1x

Já, když chci vypnout, resp. nemyslet na nějaké akutní problémy, mám po ruce sudoku. Tam je potřeba nesplést se. Jakmile se ponořím do luštění, tak mozek úplně vyřadí starosti. Je to dobré před spaném. Kniha je dobrá, ty mám rozečtené tři, ale kolikrát se člověk nachytá, že už zase myslí na nějaké své starosti. Křížovka taky nemá zdaleka ten efekt.*zmateny**klik*

hodnocení

0x

Úplně ho nevypnete nikdy - jen můžete omezit jeho činnost. Je více způsobů - od relaxace po léky. Až nebudete myslet vůbec na nic, budete na tom velmi špatně.

rodic
hodnocení

@jedubabicka Myslel jsem to tak, abych na nic nemyslel.

hodnocení

0x
Musíte relaxovat.
Sport,manuální práce,hudba,film,kniha,focení,atd.,atd.
Prostě tzv.vypnout,vyčistit si hlavu něčím,co Vás baví a naplňuje ;)
doplněno 15.04.19 19:51: Váš dotaz bych přejmenovala !
Mělo by to být asi takto :"JAK UKLIDNIT MYSL."
Čtěte :
osobnirozvojonline.cz/...
rodic
hodnocení

Máte pravdu. Díky

samosato*
hodnocení

0x
To bude asi dost individuální. U mě fungují dlouhé běhy (10 a více kilometrů). Nic mi tak nevyčistí hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]