Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, co dělat

Od: karkulka* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Chodím s přítelem 2,5 roku a za celou dobu vztahu, jsme měli jen jednu hádku- ohledně jeho nejlepší kamarádky. Dříve spolu chodili a já to v tu chvíli nebrala jako nějakou velkou věc. Postupem času jsem začala mít divný pocit něco, jako intuici, že něco mezi nimi se mi nezdá. Později jsem od jedné, pro mě neznáme osoby, zjistila (Viděla jsem jejich konverzaci na facebooku), že si s ní psal dost nevhodné, že by s ní spal , že už se mnou byt nechce, že říkal ji, jak mě strašně omotanou okolo prstu a že mu vse odpustim (možná proto si dovolil, tohle psat) že kdybych mu zakázala s ní komunikovat, opustil by mě a že se s ní stýkal za mými zády a spoustu dalších věcí, které narušili moji důvěru k němu. Ač se nejednalo o nevěru fyzickou, pro mě to jakási nevěra byla, sám popisoval jak by probíhal jejich sex. Řešila jsem to s ním s on řekl, že s ní okamžitě přestane komunikovat jen proto, abych s ním zůstala. Postupem času jsme to spolu zvládli. Jenže nedávno jsem zjistila, že si s ní zase popisuje i kdyz ví, že by to ohrozilo nas vztah. Nevím, jak postupovat dál. Zdá to řešit zase s ním, ale bojim se, ze by to nic nevyresilo, jako to bylo minule, nebo tentokrat s ní.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Proč byste to měla řešit s ní? Je to jen její věc s kým si píše, nebo s kým se stýká atd. ( to by Vám nejspíše řekla ) . Komunikovat o tomto byste měla s ním, když s ním máte vztah. Žádný vztah nemůže dobře fungovat bez důvěry a pokud se takto on k Vám chová po 2, 5 letech, co od něho můžete čekat do budoucna? Místo čtení cizích konverzací na fb, si promluvte s ním. Dejte mu sbohem a najděte si lepšího a spolehlivějšího partnera.

liska5
hodnocení

5x

Nevím, kolik Vám je let, ale tohle je tak nezralé jednání, že bych ho pustila k vodě. Ta veřejná komunikace na facebooku by mi stačila. Nemá cenu s ním diskutovat o kvalitách a budoucnosti vašeho vztahu. Jemu se nedá věřit.

neb
hodnocení

5x

Jeho opakované lhaní a chování k vám vás musí ponižovat. Takový člověk nebude asi nikdy důvěryhodný. Ani vhodný pro společné žití.

hodnocení

4x

@karkulka - bojim se, ze by to nic nevyresilo, jako to bylo minule
Má pravdu, chlapec - má vás "omotanou okolo prstu".

shsjn
hodnocení

2x

Tohle se v normálním zdravém vztahu neděje. Najděte si jiného přítele, podle toho, jak píšete, jste hodně mladá, není důvod se upínat na prvního, kdo vám přijde do cesty.

hodnocení

2x

"Nevím, jak postupovat dál"

Tuhle otázku myslíte vážně *sok*? A co vlastně chcete řešit s ní? Co vůbec chcete řešit s ním? Tady není co řešit. Prostě bič - a pryč. O mě někdo někomu napsat, že mě má omotaného kolem prstu, tak jsou to poslední slova, která bych od něj četl. I když v tomhle případě má Váš přítel očividně pravdu.

olinl
hodnocení

0x

Podle tvého vyjádření mi přijde, že se "sichruje", kdyby si se s ním rozešla, tak že se může vrátit k bývalce. Nejsem si ale jist, jestli by ho vzala zpátky.. Za mě: po přečtení slov "omotanou okolo prstu" už bych mu dal sbohem a ani to sbohem ne, ať je jakkoli hezký, milý apod. Nikam to nesměřuje a takové blbosti napíše jen puberťák nebo někdo, kdo neví co chce. Najdi si pořádnýho kluka/chlapa, třeba o pár měsíců mladšího nebo staršího, který ví co chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]