Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pronásledování mojí rodiny policistou

Od: kuwajt odpovědí: 11 změna:

dobry den již několik měsicu jeden policista pronasleduje moji rodinu jakmile se někam hneme hned jede za nami jakmile mu někdo s našich sousedu zavola že jsme se hnuly z mista že se naše auta nenachazeji před barakem okamžitě seda za volant a jede nas pronasledovat je to normalni postup?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jistě že to není normální postup.

Pokud Vás z nějakého důvodu má sledovat a Vy si ho všimnete, okamžitě má být potrestán, protože svou práci dělá špatně.

Pokud sledování nemá jako pracovní úkol, potom je to také špatně a můžete si na něj stěžovat.

hodnocení

5x

Velký lékařský slovník uvádí:

perzekuční blud - chorobné přesvědčení (mylné a přitom nevyvratitelné), že člověk je pronásledován a že mu hrozí nebezpečí, hlavní obsah paranoidní psychózy

lekarske.slovniky.cz/...

hodnocení

2x

Každopádně mě zaujala věta, že sousedi nelení a volají, že děvčata někam vyrazily. Dost zajímavý zvyk...*smich*

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud byl ten policista přidělen k Vaší rodině jako ochranka, tak postupuje správně. Dle Vašeho nicku soudím, že jste zřejmě diplomat nebo šejk pod ochranou. Zdravím!

hodnocení

2x

A jak víte, že je to policista? Má uniformu, nebo jezdí v označeném policejním voze?

Jak postupuje, když každý z rodiny zamíří někam jinam? Nebo jste pořád spolu?

danys*
hodnocení

2x
Mne pronásledují policajti jak u nás ve městě, tak mimo něj! Ani se neobtěžuji se nějak maskovat!

iz*
hodnocení

0x

Jj, je to naprosto normální > pro každého, koho něco takového vůbec napadne.

doplněno 14.04.19 19:00:

@Jedubabucka > měla jsem na mysli něco podobného...

liska5
hodnocení

0x

Tak to já bych byla asi drzá a zeptala se na policii, co to má znamenat, z čeho Vás chtějí usvědčit.

Nebo bych vyprovokovala situaci, kdy by mi to musel onen slídící policajt vysvětlit, komu tím pomáhá a koho chrání.

hodnocení

0x
Chtělo by to trochu rozvést. Neboť tak jak to je psáno to je divný.
To jako čeká na zavolání sousedů, hele, holky zase někam jedou.
Sleduje jen holky, nebo i kluky?
Rozpovídej se.

hodnocení

0x

Ne, normální postup to není. Je to nesmysl! Možná máte příliš bujnou fantazii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]