Nejste přihlášen/a.
Philips Accessories SBC HB550L, v manuálu píší, že se tam nesmí dát jiné, ale nikde kna internetu ani v pevném obchodě jsem je nenašla, poradíte kde nebo jiné, které by fungovaly, ty, co mi prodali jako stejné, nefungují, díky
Děkuji tímto opravdu ze srdce Mikihansovi - baterii jsem ořezala. "Vivat našim odborníkům " v elektroprodejnách, kteří to nevědí a snažili se mi tvrdit že mám vadná sluchátka. Tohle přece mohli vědět taky.
To bylo nutné u mých starých, tam jsem to musela seškrabovat, ale ty co mi prodali ten holý kov mají,ale bohuželjak jsem psala v jiné otázce, tak nabíjecí základna svítí stál bliká červeně ačkoliv by po chvíli červená měla zhasnotu a měla svítit zeleně což značí, že se nabíjí.
myslím že zelená se rozsvítí až budou plně nabita , červená -nabíjí se
alespoň takto to je u většiny nabíječek
ještě doplním - u mne pokud červená bliká -nenabíjí není dobrý kontakt , pokud svítí červená tak nabíjí , až se rozsvítí zelená je nabito.
Můžete to mít jinak a snad je to popsáno ve vašem návodu.
Přejií zdar.T.
Baterie jsem nenašel, zato tuhle radu:
Snad vám k něčemu bude.
Napsal jsem "návod". No nic. Když to znáte, tak jste ho stejně nepotřebovala.
Já bych chtěl v téhle souvislosti upozornit na jeden hodně rozšířený omyl. Myslím, že sice nepomůžu tazatelce, ale že se to sem hodí.
Jedná se o to, že alkalické články, nemají na pouzdře minus jako suché články, ale plus pól. Minus je JEN na tom spodním kroužku. Jinak celé pouzdro tvoří KLADNÁ neboli PLUSOVÁ elektroda. Tak kdo jste to nevěděl, bacha na to.
Já jsem ťulpas. Teď mi došlo, že jde o NiMh články, nikoliv alkalické. Tak se omlouvám za zbytečný příspěvek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.