Nejste přihlášen/a.
Co dělat, když už ani po prášku na spaní neusnu a to jsem těch prášků za celý život měl pár a ne každý den za sebou, byly tam různé rozestupy.
Nepíšete nic o tom, co děláte přes den proto, aby se tělo unavilo. Jaký pohyb máte? Zkoušel jste bylinky? Trošku nám vaši nespavost přibližte. Vše popište kromě léků, ty vás nespasí. Co lékař? Spící komora?
U mne se nejedná o nespavost, ale nedokáži vypnout mozek a trvá mi až 2 hodiny než usnu. S tím se dá žít, jen si na to musí člověk zvyknout a chodit spát ve stejnou domu. Naspím denně 4 - 6 hodin. Vypozorovala jsem, že bdění a hluboký spánek se u mě střídají po 1,5 hodině, tak musím ulehnout ve správnu dobu.
houbes, stejný je to po nemoci. Když jsem ležela 14 dní nemocná a spala kdykoliv, přes den nebo v noci a pak měla jít do práce, tak jsem skoro vůbec nespala 2 noci. Pak se to srovnalo samo.
Wamp: Jóga je fajn,ale na lehčí nespavost. Jestliže má těžkou nespavost,na kterou nezabírají ani hypnotika,tak jóga nepomůže. Při déletrvající těžší nespavosti by pána měl vidět lékař.
Kromě všeho možného, co jste už asi zkoušel(a), meduňka. Meduňkový olej do koupele před spaním, někdo doporučuje meduňkový čaj, atd.
Samozřejmě procházka před spaním, trochu se unavit, doma už moc nesvítit, jen malou lampičkou, žádná prudká světla, , napít se trochu vlažného mléka a budete spinkat jako miminko po kojení celou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.