Nejste přihlášen/a.
Pěkný den všem! Mám prosím takový dotaz. Od mé přítelkyně tatínek čekal na vyšetření magnetickou rezonancí a pak následnou pravděpodobnou operaci ramene u lékaře v Praze.Už před půl rokem mu ČSSZ posunula datum posudku,aby mohl toto absolvovat, avšak z různých důvodů se vše ze strany lékaře v Praze posouvalo a nyní již ČSSZ chce daného tatínka posoudit kvůli invalidnímu důchodu, zda-li jej nechají či vezmou.Takže, když prostě lékař po půl roce slibů nevyhověl, tak jsme se obrátili na jiného, jenže ten dal termín až po 20.tém dubnu a posudkový lékař by chtěl rozhodovat před "komisí" již za týden. Je možné i když mu bylo již vše pře půl rokem posunuto, aby si zajistil patřičná lékařská vyšetření a zákroky, ale dle výše uvedeného k tomu z důvodu lékaře v Praze nedošlo nějakým způsobem požádat o prodloužení termínu posudku, či jak prosím postupovat? S úctou moc děkuji !
Já bych se zkusila obrátit na vedení pobočky, u níž je žádost o ID podána.
Písemně bych zdůvodnila (a doložila), proč stále jedno vyšetření bez zavinění žadatele chybí, a požádala o další posun posudkové komise.
Přístup původního lékaře mne dost zaráží. Čím neustálé odsouvání vyšetření zdůvodňuje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.