Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
s přítelkyní jsme spolu měsíc a půl. Jsme oba pro toho druhého první partneři. Mi je 23 a jí 22.
Scházíme se cca 2x týdně, bydlíme od sebe 40 km, takže vždy jeden k tomu druhému dojede.
Co se týče intimní stránky vztahu, zatím jsme se jen líbali a trochu osahávali. Veškeré první kroky byly vždy na mně - první pusa, první políbení, první dlouhé políbení, první francouzák, první sáhnutí na zadek, na prsa... líbání na krk... vše jsem inicioval jako první já, když mi to přišlo v tu chvíli vhodné. Ona nikdy neudělala první krok v ničem. Není vůbec iniciativní a vždy čeká, co udělám já. Mi to tak vyhovuje. Sice nemám zkušenosti, ale dává mi to možnost vztah pomalu vést. Jsem za to rád.
Vždy, když jsem udělal nějaký další krůček, tak s tím pak začala i ona. Tzn. když jsem ji například pohladil po zadku při líbání, pak mě začala hladit i ona. Zkrátka jsme oba úplní zelenáči a teprve objevujeme jeden druhého Ona je taková velmi slušná holka, která něco udělá, až když to udělám první já sám.
Zítra se jdu s touto slečnou sejít v kině. Po kině bych ji rád pozval na večeři a poté na pokračování sledování filmů ke mně domů. Myslím si totiž, že je ten pravý čas, abychom to posunuli trochu dál. Zdála se mi, že by to chtěla i ona sama, při posledním setkání už byla dost vášnivá. Nemyslím tím, že bych s ní nutně chtěl mít první sex. To vůbec ne. Ale nějaké to mazlení, svlékání... abychom si jeden na druhého teprve postupně zvykali. Nechci na ni totiž spěchat a když spolu budeme poprvé v posteli, tak mi přijde příliš hrr hrr, že bych ji měl hned tlačít do sexu a odpanění. To nechci. Záleží mi na ni.
Rád bych se zeptal, na co vše je potřeba myslet, když si zvu dívku k sobě domů. Bydlím ve studentském bytě, kde mám vlastní pokoj. O víkendu tu skoro nikdo nebude.
Napadlo mě, že prostě poklidím, nakoupím nějaké lehké jídlo, třeba abychom si mohli udělat tousty kdybychom měli třeba ráno hlad, připravím nějaké víno, dobrou hudbu... připravím pro ni i zvlášť ručník, kdyby se chtěla osprchovat. A nevím, napadá Vás ještě něco? Chci, aby se u mě cítila dobře.
Dobrý den, celkově si uklidit byt, sundat ze stěn obrázky obnažených dívek, vyvětrat a čistě povléknout pelíšek, umýt umyvadlo a vanu i WC, připravit si nějakou aromatickou svíčku nebo tyčinku, připravit si kondomy, připravit si papírové kapesníčky, k vínu nějaké brambůrky nebo buráky - a hlavně vypnout mobil (Vy i slečna). Zdravím!
jindra09 - tak to povlečení neřešte a jenom postel vyvětrejte. Pokud by k něčemu došlo, tak to ani jeden z vás řešit nebude a bude mít jiné "starosti". Až otevřete to víno a pustíte hudbu, tak udělejte i intimní (tlumené) osvětlení. No, a jinak jste snad připraven (ten Lenor je super), tak ať se to vše povede.
jindra09 - to by mělo být podle situace a jak bude večer probíhat. Ta slečna už je na to pozvání domů asi připravená (nebo by měla být či alespoň něco takového tušit), tak to udělejte nějak vtipně v závěru večeře. Myslím, že by měla dostat (krátkou) chvilku na rozmyšlenou a až potom souhlasit.
Ha! Já věděl, že jsem na něco zapomněl. Povlečení. A jéje. Nemáme tu pračku a domů za našima jedu až příští týden. Povlečení je 4 dny staré. Nejsou na něm fleky ani nic, ale už nevoní tou čistotou po vyprání. Myslíte, že je vhodné na něj stříknout ze vzduchu trochu voňavky? Aby se rozprostřela.
Vonnou svíčku ani tyčinku neplánuji, mám tu vonné oleje, ale slečna prý tyto věci nemusí. Vůni v domě udělám mým klasickým způsobem - do jarové vody při vytírání přidám trošku Lenoru, krásně to provoní celý byt. Tenhle trik používala babička
Děkuji
Ještě bych se rád zeptal na jeden dotaz - mám ji pozvat spontánně po té večeři? Nebo ji s tím úmyslem mám seznámit předem?
Tlumené osvětlení dělám tak, že zapnu lampu a přes ni přehodím červenou hadru :D
Jinak já asi nechám běžet ten film, na který jsme tam původně přece přišli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.