Nejste přihlášen/a.
Moc rád bych byl za cokoli, co k tomu napíšete. Je to můj opravdový problém
9x
"Zamilovaný do kur vy". Já jsem myslela, že jste se zamiloval do nějaké opravdové sexuální pracovnice. A Vy tady popisujete, jak jste "zamilovaný" do normální "holky". Podle mne máte kliku, že si tohle, co o ní píšete, nikdy nepřečte. Protože kdyby ano, tak teda já být na jejím místě, tak s Vámi přeruším veškeré styky. Píšete, že ona by byla pro Vás "dobrá k placení půlky nájmu a na sex".
A tomu říkáte, že jste do ní zamilovaný? Vždyť Vy o ní mluvíte jako nějaké věci, ne jako o člověku. Dále rozebíráte stav její vagíny a že to s ní nebude asi to "pravé ořechové" a že je strašná d.vka. Podle toho co popisujete, bych řekla, že by ona měla vzít nohy na ramena a pádit od Vás pryč. Píšete, že jste dominantní a že ona je ta poslušná a submisivní. Vůbec se nedivím, že jste si vybral právě ji. Z celého vašeho popisu dýchá chlad a vypočítavost. Říkáte, že jste měl možnost být s jinými dívkami, ale jenom tuhle Vy "milujete". Vy ji nemáte ani rád, natož milovat. Vy v ní vidíte snadnou kořist, kterou byste mohl využívat ke svým potřebám a ještě ke všemu to tady rozvádíte. Možná, že by Vám ani nevadilo, kdyby se dál stýkala s tím svým přítelem, který jí dává peníze. Vy byste z toho také něco měl. Škoda, že si tohle nikdy nepřečte, protože to bude ona, která dopadne špatně, když si s Vámi něco začne. Vy ji klidně budete využívat a když se jednoho dne vzepře, tak ji vyhodíte. A bůhví jak to je. Když se stýká s někým kdo jí platí za sex, tak na tom nebude finančně tak dobře. A ona si možná myslí, že Vy ji zachráníte a že už se nebude muset prodávat, když Vy jste takový úžasný a postaráte se o ni. A co když se s tím člověkem kvůli Vám rozejde a pak už nebude mít na to, aby Vám platila půlku nájmu? ![]()
4x
Člověče. Mě se zdá, že problém je především na vaší straně. Ještě s ní ani nechodíte a už ji shazujete? No tak má chlapa, který ji zajistí a radosti si hledá jinde. V dnešní době nic zvláštního. Ono to vlastě nikdy v dějinách lidstva nebylo nic zvláštního.
Já jsem taky nezažil sex s pannou. Měl jsem partnerek trochu víc, ale ani jedna nebyla panna. Jednou jsem na toto téma hodil pivní řeč a dostalo si mi rovnou několika pivních odpovědí, že jsem o nic nepřišel. Buď jsou nezkušené, leží a čekají co bude. Nebo v horším případě se nechají svléknout, nechají se položit, pustí si vás až k tělu a pak se začnou bránit v té správné chvíli, kdy má dojít na věc. I to se prý běžně stává.
No a hlavně vám připíšu jednu základní zkušenost, o které vy zatím nemáte ani páru. Vy si myslíte, že láska = postel. To opravdu ne. Životní lásku v posteli nehledejte, protože tam není.
3x
Ví o vás, že jste do ní zamilovaný, dělá jí to dobře a myslí si jak je perfektní, že na ní kluci letí. Jste u ní možná jenom v nějakém pořadí. Možná se spolu i vyspíte, nebo začnete spolu chodit. Vy budete v sedmém nebi, ale ona už se bude poohlížet zase po jiném. Prostě je mladá, pěkná, chce si užívat a ví, že na to má. Je asi tvrdá a je jí jedno, když ten, koho podvede, se trápí.
2x
Já jsem se v minulosti vzdal mít (jako panic) sex s pannou. Strašně jsem si to zpětně vyčítal (kdo by nechtěl sex s krásnou holkou, pannou), ale i já sám jsem si později potvrdil, že jsem udělal dobře. Její povaha a fakt, že jsme se k sobě nehodili jsem považoval za vážnější argumenty. Tím chci říci...byla hezká, k tomu ještě panna, ale představa, že bych se "ustříkl" (dámy prominou) a kvůli potěšení si udělal dítě s holkou, kterou nemusím mě děsila a zníčila by mi život. Podobně to vidím u vás. Tohle není žena pro život. Možná pro chvilkovou potěchu ano, ale za všechna ta rizika (nehledě na možné nemoci) to nestojí. Můj názor.
2x
1x
@ohnivytygr - takže se bojím, že vztah s ní by mohl skončit v budoucnu fatálně, že bych litoval všechen ztracený čas, energii, úplně všechno, co jsem do toho vložil
Kdo se bojí, se*e v síni. Nebo slušněji - Když se bojíš, nedělej to, když to děláš, neboj se.
Vy jste spolu zatím ani nezkusili chodit (soudě z vašeho popisu), ale už uvažujete o tom, že by případně bydlela s vámi - nemáte malinko přeházené jednotlivé kroky?
A ještě drobnou poznámku k vašim obavám ze slečniny vaginy - říká se: "je to kožené a nemá to tachometr".
Puritánům se tímto omlouvám ![]()
1x
Pokud se bojite nevery, tak si rozhodne nehledejte partnerku a uz vubec ne hezkou. Naopak tady alespon vite, do ceho jdete a tim padem mate i dostatek casu se pripravit na neveru. U hezkych holek se to ma tak... tech, ktere za cely zivot odolaji te obrovske skupine chlapu, jenz se jim snazi stahnout neustale kalhotky, je jako safranu. V praci vam ji stejne nekdo ciste ze statistiky minimalne jednou prefikne... Tak budte rad, ze se s tim mate alespon cas dopredu smirit. ![]()
0x
Dobrý den, píšete, že jste získal hodně sebevědomí a to by mohl být předpoklad i k toleranci a nesobeckosti. Tak byste se mohl řídit mírně poupraveným citátem: "Je lepší mít krásnou a třeba se o ní s někým dělit, než ošklivou jen pro sebe." Takto si otestujete i velikost svého sebevědomí. Zdravím!
0x
Tot fakta
A co stim?
To je těžký radit když asi stejně neposlechneš
Každej si v životě musí natlouct hubu aby získal zkušenosti
Takže misto rady budu jen nahlas uvažovat
První možnost :
Dáte to spolu dohromady nákej čas vam to spolu možná pošlape pokud budeš mít peníze a budeš si slečnu patřičně hýčkat
Počítám že časem z ta velká laska vyprchá nastane realita a asi budeš čelit hádkám nevěře a búch ví čemu ještě
Prostě at chceš nebo nechceš je třeba si uvědomit že slečna je zvyklá na to že si jí muži vydržujou a nevěřim tomu že by ze svého životního stylu hodlala slevit
A je proto ochotná prodávat své tělo komukoliv kdo zaplatí
Druha možnost je že se probudíš zapneš mozek najdeš si normální holku která ti hned neuteče za prvním chlapem co ukáže naditou peněženku a tudle slečnu si necháš jen jako milenku -věř že se i ty té její sexuální dovednosti se časem nabažíš
Je jen na tobě jakou cestou se dáš
0x
Pánové a proč si myslíte nebo to víte, že hezká ženská musí být hned nevěrná, že je nedostupná, atd...? To by mě zajímalo
V dotazu se řeší žena, která už nevěrná byla a tázající je do ní zamilovaný. Některé ostatní ženy to mohou být jinak.
Mam doma fakt moc peknou o 7 let mladsi sportovne zalozenou blondatou manzelku s vetsim poprsim. Chcete vedet kolik % ze vsech spolupracovniku ji uz udelalo navrh? Na pracovisti dela 23 chlapu. Schvalne jsme to pocitali a vcetne nadrizeneho ji uz behem roku a pul delalo navrhy 16 chlapu. 16 chlapu! Z toho cca polovina naprimo. Tzn. ji nejakym zpusobem doslova chtelo svleknout kalhotky (prima zadost o sukacku byla treba i od nadrizeneho). Ostatni ji nenapadne jen zvali vecer na kafe, apod. A to nechodi v praci nijak vyzyvave, ale v klasickem tovarnim jednokroji. Takze ciste ze statistiky... proste to maji hezke hollky tezsi. Ted si predstavte ze by pila alkohol (oba jsme abstinenti) a meli vikendovy teambuilding nekde v hezkem prostredi... Jaka je sance ze ji tahle banda ubozaku ozere do takove miry, ze uz bude povolnejsi (prestoze si verime, tak nejsme naivni) a vyuzije treba jen malinke citove krize, apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.