Nejste přihlášen/a.
"Zamilovaný do kur vy". Já jsem myslela, že jste se zamiloval do nějaké opravdové sexuální pracovnice. A Vy tady popisujete, jak jste "zamilovaný" do normální "holky". Podle mne máte kliku, že si tohle, co o ní píšete, nikdy nepřečte. Protože kdyby ano, tak teda já být na jejím místě, tak s Vámi přeruším veškeré styky. Píšete, že ona by byla pro Vás "dobrá k placení půlky nájmu a na sex". A tomu říkáte, že jste do ní zamilovaný? Vždyť Vy o ní mluvíte jako nějaké věci, ne jako o člověku. Dále rozebíráte stav její vagíny a že to s ní nebude asi to "pravé ořechové" a že je strašná d.vka. Podle toho co popisujete, bych řekla, že by ona měla vzít nohy na ramena a pádit od Vás pryč. Píšete, že jste dominantní a že ona je ta poslušná a submisivní. Vůbec se nedivím, že jste si vybral právě ji. Z celého vašeho popisu dýchá chlad a vypočítavost. Říkáte, že jste měl možnost být s jinými dívkami, ale jenom tuhle Vy "milujete". Vy ji nemáte ani rád, natož milovat. Vy v ní vidíte snadnou kořist, kterou byste mohl využívat ke svým potřebám a ještě ke všemu to tady rozvádíte. Možná, že by Vám ani nevadilo, kdyby se dál stýkala s tím svým přítelem, který jí dává peníze. Vy byste z toho také něco měl. Škoda, že si tohle nikdy nepřečte, protože to bude ona, která dopadne špatně, když si s Vámi něco začne. Vy ji klidně budete využívat a když se jednoho dne vzepře, tak ji vyhodíte. A bůhví jak to je. Když se stýká s někým kdo jí platí za sex, tak na tom nebude finančně tak dobře. A ona si možná myslí, že Vy ji zachráníte a že už se nebude muset prodávat, když Vy jste takový úžasný a postaráte se o ni. A co když se s tím člověkem kvůli Vám rozejde a pak už nebude mít na to, aby Vám platila půlku nájmu?
Člověče. Mě se zdá, že problém je především na vaší straně. Ještě s ní ani nechodíte a už ji shazujete? No tak má chlapa, který ji zajistí a radosti si hledá jinde. V dnešní době nic zvláštního. Ono to vlastě nikdy v dějinách lidstva nebylo nic zvláštního.
Já jsem taky nezažil sex s pannou. Měl jsem partnerek trochu víc, ale ani jedna nebyla panna. Jednou jsem na toto téma hodil pivní řeč a dostalo si mi rovnou několika pivních odpovědí, že jsem o nic nepřišel. Buď jsou nezkušené, leží a čekají co bude. Nebo v horším případě se nechají svléknout, nechají se položit, pustí si vás až k tělu a pak se začnou bránit v té správné chvíli, kdy má dojít na věc. I to se prý běžně stává.
No a hlavně vám připíšu jednu základní zkušenost, o které vy zatím nemáte ani páru. Vy si myslíte, že láska = postel. To opravdu ne. Životní lásku v posteli nehledejte, protože tam není.
Ví o vás, že jste do ní zamilovaný, dělá jí to dobře a myslí si jak je perfektní, že na ní kluci letí. Jste u ní možná jenom v nějakém pořadí. Možná se spolu i vyspíte, nebo začnete spolu chodit. Vy budete v sedmém nebi, ale ona už se bude poohlížet zase po jiném. Prostě je mladá, pěkná, chce si užívat a ví, že na to má. Je asi tvrdá a je jí jedno, když ten, koho podvede, se trápí.
Já jsem se v minulosti vzdal mít (jako panic) sex s pannou. Strašně jsem si to zpětně vyčítal (kdo by nechtěl sex s krásnou holkou, pannou), ale i já sám jsem si později potvrdil, že jsem udělal dobře. Její povaha a fakt, že jsme se k sobě nehodili jsem považoval za vážnější argumenty. Tím chci říci...byla hezká, k tomu ještě panna, ale představa, že bych se "ustříkl" (dámy prominou) a kvůli potěšení si udělal dítě s holkou, kterou nemusím mě děsila a zníčila by mi život. Podobně to vidím u vás. Tohle není žena pro život. Možná pro chvilkovou potěchu ano, ale za všechna ta rizika (nehledě na možné nemoci) to nestojí. Můj názor.
@ohnivytygr - takže se bojím, že vztah s ní by mohl skončit v budoucnu fatálně, že bych litoval všechen ztracený čas, energii, úplně všechno, co jsem do toho vložil
Kdo se bojí, se*e v síni. Nebo slušněji - Když se bojíš, nedělej to, když to děláš, neboj se.
Vy jste spolu zatím ani nezkusili chodit (soudě z vašeho popisu), ale už uvažujete o tom, že by případně bydlela s vámi - nemáte malinko přeházené jednotlivé kroky?
A ještě drobnou poznámku k vašim obavám ze slečniny vaginy - říká se: "je to kožené a nemá to tachometr".
Puritánům se tímto omlouvám
Pokud se bojite nevery, tak si rozhodne nehledejte partnerku a uz vubec ne hezkou. Naopak tady alespon vite, do ceho jdete a tim padem mate i dostatek casu se pripravit na neveru. U hezkych holek se to ma tak... tech, ktere za cely zivot odolaji te obrovske skupine chlapu, jenz se jim snazi stahnout neustale kalhotky, je jako safranu. V praci vam ji stejne nekdo ciste ze statistiky minimalne jednou prefikne... Tak budte rad, ze se s tim mate alespon cas dopredu smirit.
Dobrý den, píšete, že jste získal hodně sebevědomí a to by mohl být předpoklad i k toleranci a nesobeckosti. Tak byste se mohl řídit mírně poupraveným citátem: "Je lepší mít krásnou a třeba se o ní s někým dělit, než ošklivou jen pro sebe." Takto si otestujete i velikost svého sebevědomí. Zdravím!
Pánové a proč si myslíte nebo to víte, že hezká ženská musí být hned nevěrná, že je nedostupná, atd...? To by mě zajímalo
V dotazu se řeší žena, která už nevěrná byla a tázající je do ní zamilovaný. Některé ostatní ženy to mohou být jinak.
Mam doma fakt moc peknou o 7 let mladsi sportovne zalozenou blondatou manzelku s vetsim poprsim. Chcete vedet kolik % ze vsech spolupracovniku ji uz udelalo navrh? Na pracovisti dela 23 chlapu. Schvalne jsme to pocitali a vcetne nadrizeneho ji uz behem roku a pul delalo navrhy 16 chlapu. 16 chlapu! Z toho cca polovina naprimo. Tzn. ji nejakym zpusobem doslova chtelo svleknout kalhotky (prima zadost o sukacku byla treba i od nadrizeneho). Ostatni ji nenapadne jen zvali vecer na kafe, apod. A to nechodi v praci nijak vyzyvave, ale v klasickem tovarnim jednokroji. Takze ciste ze statistiky... proste to maji hezke hollky tezsi. Ted si predstavte ze by pila alkohol (oba jsme abstinenti) a meli vikendovy teambuilding nekde v hezkem prostredi... Jaka je sance ze ji tahle banda ubozaku ozere do takove miry, ze uz bude povolnejsi (prestoze si verime, tak nejsme naivni) a vyuzije treba jen malinke citove krize, apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.