Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem z Číny drobný produkt (náhraní display na mobil Xiaomi), v cenové relaci 16,69 $. Byl doručen na naše území (sledování zásilky), ale ztím nedošel a v hlášce o postupu cesty je "dorazilo do cílové země, čeká na celní odbavení". A už je to skoro týden a stále není vyřízeno. Jakým způsobem a jak dlouho toto celní odbavení probíhá a jaký je jeho výsledek a další postup? Zatím jsem obdržel již mnoho různých produktů z Číny, ale nikdy se mi ještě toto nestalo.
Klídek, mně tam už týden leží obyčejné tričko a kartáček na zuby a také píší, že to čeká na proclení. Podle ceny kterou uvádíte, nic platit určitě nebudete. Je to u nich někdy velmi rychlé a někdy je to holt fakt pomalé. Nic Vám nehrozí a v případě, že by to zašantročili, Vám AliExpress vrátí peníze, protože bude balíček považován za nedoručený.
Zdravím dorazil nakonec balík? Ja čekám ted měsíc , tak podle mě se taky ztratil,,,děkuji
Balíček se podle mne neztratil. Měsíc je v tomto období docela normální čekací doba. A i kdyby se ztratil, tak dostanete peníze zpátky. Podívejte se do své objednávky, tam klikněte na kolonku "detaily" a objeví se Vám nahoře přesné datum, do kterého můžou balíček doručit. Po uplynutí toho času, v ten den, Vy musíte otevřít spor a peníze se Vám bez problémů vrátí na účet. Já mám zboží objednané koncem listopadu a u některých mám ochrannou lhůtu dokonce až v lednu 2021. Takže zboží mohu klidně dostat až příští rok. Ale většinou to přijde dříve. Objednávala jsem si s předstihem vánoční světýlka koncem října, abych je do Vánoc měla. A i když bylo už koncem listopadu u objednávky napsáno, že je zásilka v Č.R. tak ve skutečnosti byla v Belgii. Ale měla jsem u zásilky také napsáno, že konec ochranné lhůty je někdy koncem prosince, tak jsem v klidu čekala. No a světýlka mi přišla teprve předevčírem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.