Nejste přihlášen/a.
dnes jsem psala sloh- vypravovaní na téma Děsuplná noc. Měli jsme navázat na příběh psaný v zadávacích listech, jak to celé začalo. Já jsem si ale ten text, na který jsme měli navazovat, přepsala do prvního odstavce svýma slovama jelikož jsem nepochopila úplně přesně zadání. I kdyby mi celý první odstavec škrtli, měla bych dost slov. Myslíte, že to projde nebo ne?
Děkuju
0x
Ahoj, opsaný výchozí text není předmětem hodnocení. Počítají se slova, která napíšeš ty. Takže pokud by ti první odstavec škrtli a měla bys 250 slov (nebo aspoň minimum 200 slov), tak by ti to mělo projít. Ale další podmínkou je, pokud si na ten text navázala a dodržela jsi slohový postup tj. v tvém případě vypravování. Toto jsou hlavní 2 kritéria, které musíš splnit. Pokud z jednoho z nich dostaneš 0 bodů, pak celá tvoje práce má 0 bodů a neprojdeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.