Dobrý den, již asi týden pozoruju, že mám velmi slabou pravou ruku. Jakoby cítil jsem v ní slabost, ale moc jsem se tomu nevěnoval. Když už jsem ale nedokázal zmáčknout sprej kapek do nosu, tak jsem nějak znervózněl. Pravou ruku používám denněně na myš k PC v zaměstnání, nevím zda to může souviset. Slabá, ale netřepe se. Levá ruka ok. Nikdy dříve žádné podobné potíže. Má někdo podobnou zkušenost, nebo radu co pomáhá? Děkuji
Chcete "radu co pomáhá"? Navštivte lékaře - může to být cokoli od "obyčejné" únavy až po slabost způsobenou něčím horším. Je lepší "obtěžovat" v ordinaci než něco zanedbat.
Dobrý den. Nechte se vyšetřit lékařem, zda nejde např. o syndrom karpálního tunelu. Pokud denně používáte klávesnici a myš, je možné, že máte zápěstí v nevhodné poloze a mohlo by to způsobit tyto potíže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.