Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabost v pravé ruce

Od: ondik® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, již asi týden pozoruju, že mám velmi slabou pravou ruku. Jakoby cítil jsem v ní slabost, ale moc jsem se tomu nevěnoval. Když už jsem ale nedokázal zmáčknout sprej kapek do nosu, tak jsem nějak znervózněl. Pravou ruku používám denněně na myš k PC v zaměstnání, nevím zda to může souviset. Slabá, ale netřepe se. Levá ruka ok. Nikdy dříve žádné podobné potíže. Má někdo podobnou zkušenost, nebo radu co pomáhá? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Chcete "radu co pomáhá"? Navštivte lékaře - může to být cokoli od "obyčejné" únavy až po slabost způsobenou něčím horším. Je lepší "obtěžovat" v ordinaci než něco zanedbat.

hodnocení

2x

Dobrý den. Nechte se vyšetřit lékařem, zda nejde např. o syndrom karpálního tunelu. Pokud denně používáte klávesnici a myš, je možné, že máte zápěstí v nevhodné poloze a mohlo by to způsobit tyto potíže.

hodnocení

2x

Rozhodně lékaře. Může to být únava z karpálních tunelů a pomůže odpočinek, může to být i něco mnohem horšího.

asd1
hodnocení

2x

Karpální tunel, krční páteř... = nepodceňuj a mazej nejlíp k neurologovi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]