Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letiště Praha-vyzvednutí

Od: jacob* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, příští týden pojedu na letiště vyzvednout kamaráda, který sem má přijet na pár dní. Jsme domluvené, že budu někde /zatím nevím kde/čekat a až vyleze ven, zavolá mi a já tam přijedu, naloží ho a odjedu. Vše by se mělo stihnout v těch 15 minutách. Ale já bych ho chtěl překvapit a počkat na něj někde už v hale, nejlépe nejblíž co to jde od výstupu z letadla. Může mi někdo poradit, kde bych měl zaparkovat a jak dlouho bych měl být na místě po přistání letadla? Koukal jsem že je to dále zpoplatněno každých 30 minut 100 Kč. Jsem ochotný dát 200, takže bych na to měl hodinu. V životě jsem na letišti nebyl, takže fakt nemám páru o tom jak to tam chodí, ale chtěl bych ho překvapit. Ten parkovací lístek se pak platí někde při výjezdu, nebo v automatu? Moc díky všem za info, moc mi to pomůže.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Proč krvácet na expresním parkovišti za 200/hod s nejistým výsledkem, za jakou dobu proleze z runwaye až ke vchodovým dveřím, když můžeš zaparkovat na krá/... za 60/hod.

Problém s čekáním za dálnicí je ten, že někdy je na nadjezdu nechutná zácpa.

jacob*
hodnocení

Jaký myslíš teď parkoviště?
lmgify

PB nebo PC. Četl jsi vůbec ten odkaz?

prgaero
hodnocení

0x

Parkovat na čekání příletu lze na parkovišti u OC Šestka, na webu pragueairport.co.uk/... lze sledovat přílety. Co ale nejde jednoduše bez jeho součinnosti vysledovat je doba od přistání do vydání kufrů a do opuštění přepravního prostoru, neboť může být např. vybrán k namátkové celní kontrole.

lmgify

To už je snad lepší parkovat u Style Outlets ( mapa). To je úplně mrtvý obchoďák a nemusí se zpátky na dálnici jako při parkování u Šestky.

hodnocení

0x

Vždy jsme to řešili tak, že manžel čekal zdarma na parkoviwebu přílety a pak rpostě jet.šti Mc Donalda na Evropské a já mu zavolala, dkyž jsem byla u kufrů hotová (někdy to tam může trvat i déle) , pak jsem zavolal a on pak jel. Ale vy ho chcete překvapit, takže bude lepší sledovat na webu přílety, zvláště teď bývají zpoždění kvůli stažení Boingů. Noa pak můžete jet, abyste tam enbyl dlouáho. Parkovací lsítek dostanete u automatu vjezdu a dáváte ho zpět u výjezdu a tam se pak ukáze doplatek.

jacob*
hodnocení

Moc děkuji. Nejspíš to tak udělám. Počkám u OC, budu sledovat ten let a až přistane, pojedu tam a uvidíme jak to dopadne... Děkuji moc

joudis*
hodnocení

0x

Nevím jak tet ale dříve se běžně dělalo že se vzal lístek kouklo kdy sedne letadlo. Udělalo kolo případně zaparkovat někde bez poplatku a zase najet. Kouknout zda si již sedlo a stále hlídat čas at se vejdu do stání zdarma a klidně i 3-4 se to otočilo bez placeni. Jízdy mikrobusem pro klienty ale říkám je to nějaký rok zpět ...

lmgify

Tohle už se nesmí ("... 15 minut zdarma je možné využít jednou za 24 hodin na P1 EXPRESS a P2 EXPRESS." )

lmgify
hodnocení

0x

Jestli ho přijedeš vyzvednout na motorce, tak za 50,- Kč tam smíš parkovat 12 hodin, tedy asi 4,- Kč/hod. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]