Ahoj,dnes sem psala sloh-vypravovani- desuplna noc. Myslim ze tematicky dobré,udrzela sem zanr..ale! Rozdali nam papíry 2/4,3/4,4/4 a ja si nevšimla ze mají obe strany. Tudiz sem psala jako by na jeden papir a pak hned vzala dalsi,pak treti a nakonec ten čtvrtý. Oznacenim to jde poporade ale zkratka sem neobracela papiry. Mate s tim nekdo zkušenost? Mam veliky strach ze jsem kvůli tomu neudělala...
Ani nevite jak je mi z toho spatne..clovek se na to tak dlouho pripravuje a pak si ze zbrklosti nevsimne takovy hlouposti..snad mate pravdu..trošku jste mě uklidnil/a
jjj
Stává se to spoustě lidem, ale v Cermatu se snaží takovýmto maličkostem vyjít vstříc.
Ahoj, psala jsem taky vypravovani... Ale napsala jsem první 3 věty jako úvod a pak použila tu poslední větu a dál pokračovala v jejich příběhu atd. Je to velký problém? Ty tři věty? Mám strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.