Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, kde koupit výhodně snubní prstýnky z bílého zlata?
Proč jsou tak drahé? Vždyť zlata tam není o moc více oproti prstýnkům nesnubních...
P.S. mám pár předmětů ze zlatého žlutého zlata, ale ve výkupu mi dají asi jen zlomek ceny?
Děkuji pokud budete vědět
chtěl bych se poradit, kde koupit výhodně snubní prstýnky z bílého zlata?
Proč jsou tak drahé? Vždyť zlata tam není o moc více oproti prstýnkům nesnubních...
P.S. mám pár předmětů ze zlatého žlutého zlata, ale ve výkupu mi dají asi jen zlomek ceny?
Děkuji pokud budete vědět
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
A musí to být pravé zlato? Píšete, že chcete bílé. Tak si kupte prstýnky z pravého stříbra. Ty budou levnější. A co se týče cen výkupů zlata, tak je jasné, že na tom nevyděláte nic. Já jsem se jenom krátce mrkla a našla jsem třeba tyto a
jsou opravdu hezké a nejsou drahé. Za oba ani ne 2 tisíce.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]