Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chystám se odejít od operátora O2( mám tam SIM na kredit) k jinému se zachováním Čísla. Je možné získat ČVOP na infolince *11? Je možné, že se budou nějak mlžit a snažit se odradit? A musím k tomu sdělovat nějaké své údaje (které logicky na kredit ani existovat nemusí a neměly by je chtít)? Teoreticky by neměly, nic požadovat, ale co když se budou vykrucovat? Jak to udělat spolehlivě.?
K tomu souvisí další dotaz: nechystá se změna zákona, kdy převod k jinému operátorovi půjde iniciovat právě u "budoucího operátora"?
pred loni jsem odcházel od "týmobile", taky jsme si nechal původní číslo
a samozřejmě přemlouvali a nabízeli do té doby pro běžného zákazníka nemožné skvělé nabídky cenové, ale ja jsem byl rozhodnut jít hned pryč! Najednou oni otočili a že by ty šlo jít cenově hodně dolů, ale na virtual kde mám se prostě nechytají!
a žádné údaje nechtěly
řekl jsme jen, že prostě nechci být už u nich ale pokud jsou ochotni jít na cenu a služby co mi nabízí vybraný virtual, klidně zůstanu, ale to se jim nelíbilo, tak jsem hovor ukončil, že chci kod pro nového operátora a do cca 2 dnů kód přišel
a už druhým rokem max spokojenost
No já řešil přechod v lednu - požádal jsem je o čvop, řekli mi, že na mail posílají formulář - ten jsem vyplnil a poslal na mail fotku - do druhého dne jsem měl dané číslo.
Žádné přemlouvání... měl jsem přání, to mi splnili. řešení na telefonu 1 minuta.
Šlo o kredit? Z jakého důvodu fotku? mail jsi diktoval "nebo věděli" (odkud by věděli?)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.