Nejste přihlášen/a.
@aloha - já mu to musel taky dát sežrat a dal jsem si padáka, když mě zrovna potřebovali
Tak si to zaměstnavatel vykompenzoval těmi montérkami - vy jste oba stejní.
vidím tam za 10 odprac. dní pouze 52 hod...je to správně? Pokud ano tak proč tak málo...
Nevím,no,co člověk,to názor,ale já na vašem místě,bych zatnul zuby a vykašlal se na to/něj/protože nemáte šanci a soudit se?jak je vidět,tak jste se rozešly ve zlém a organizace si to vždy -obhájí-má na to prostředky,známosti atd.vás by stál kupu peněz právník,protože jinak,jestli vás okradl,by jste z něho nic nedostal,-a výsledek nejistý a příště,až nastoupíte jinam a zas vás bude něco srá-t,tak v klidu,protože plebejec vždycky dopadne špatně.
@viktor - bych zatnul zuby a vykašlal se na to/něj/protože nemáte šanci a soudit se?...protože plebejec vždycky dopadne špatně
A víte proč "dopadne špatně"? Protože každý takový, který se na to "vykašle" i kdyby byl třeba v právu, jen zaměstnavateli potvrzuje, že to může přinejmenším zkusit.
Jeden můj zaměstnavatel si to kdysi myslel taky
No tak u vás je to samozřejmé,na vás nikdo nemá...a pokud vím,bavím se a odpovídám pánovi,já na vaše vševědy taky nereaguji.
Já bych to asi překousnul jako Viktor...Nebo bych si vzal drahého právníka a vysoudil bych cca 2K korun a několikanásobek bych dal právníkovi a tahal bych se po soudech... To už jsem viděl, když se kamarád soudil v minulosti o 500 Kč s Telecomem... Vysoudil tehdy 500 Kč a stálo ho to 3000 Kč... Už jsem byl v životě víckrát v situaci kdy jsem se cítil být ukřivděný... A reálné to bylo hodit za hlavu... Bohužel nemám peníze a tolik času nazmar...
Jinak u nás se pracovní pomůcky mimo bot vrací...
nevidím jediný důvod, proč by mi měl zaměstnavatel strhávat nějaké peníze za ochranné pracovní pomůcky, které mi má ze zákona sám povinně poskytovat bezplatně...stejně jako školení a další věci nutné pro výkon povolání
To, že je poskytuje bezplatně ještě neznamená, že on je nemusí zaplatit - a některé se prostě vrací.
už vidím někoho jak chce vrátit monterky, tričko, pracovní boty nebo rukavice...což je svým způsobem spotřební zboží...jediná věc, která mě napadá na vrácení je max. tak přilba...a vzhledem k tomu jak se tazatel vyjadřuje a jak píše pochybuju, že to bude THP, že by měl vrátit mobil, notebook a takové věci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.