Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhání osmičky

Od: heterak® odpovědí: 9 změna:

Byl sem na trhání zubu osmičky. Už sou to tři hodiny a pořád mi z místa kde sem měl zub teče krev. Už sou to 3 hodiny. Hubu si leduju a v puse v místě zubu mám kapesník abych místo stlačil a zastavil krvácení. Nějaký rady aby místo nekrvácelo?

Mně to osobně nějak nevadí,ale už to asi není normální,nemůže se něco stát?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyndejte ten kapesník, abyste ránu stále nedráždil a vyčkejte. Téct přestane.

No nevím...mému otčímovi nedavno trhali zub, když čtyři hodiny krvácel musel zpět k zubaři,

který ránu zašil. Raději bych zubaři zavolala...

asd1
hodnocení

0x

Nechat být a jen odplivovat (nevysávat), pomůže si to samo. Zastavovat kapesníkem je na škodu. Pokud to nebolí víc než normálně (haha) tak bych ani neledoval... Problém by byl jedině kdybys měl sníženou srážlivost krve a teklo to po litrech...

hodnocení

0x
Mně pomohl kapesník... Asi po půl hodině, možná déle.

hodnocení

TAk krvácení asi po 7 hodinách přestalo. Pomohlo že sem ráno vůbec nedráždil.Tedy neodflusávat pod tlakem ale jen si stoupnout před umyvadlo,mírně hlavu sklopit a sliny s krví nechat vytéct. :)

Ted mám ale zase jiný problém. Uběhlo 24 hodin po zákroku a pusu mám stále znecitlivělou díky lokální anestezii.

Dostal jsem dvojitou dávku,ale aji tak mně to připadne,že už to působí nějak dlouho.Četl sem že lokální anestezie působí tak max 3hodiny (dvojitá dávka by tedy měla působit 6hodin)

Vůbec to neustupuje a znecitlivění je pořád na stejných místech jak před cca 15ti hodinami.

hodnocení

0x
Možná je to z toho ledování? To já mám opačný problém, mně to vůbec nezabírá. Minule jsem měl 4 dávky, tahala ho 2,5hod, teď mě poslala k odbornikovi a říkal jsem, ať se nezdrzuje s umrtvenim, ale prý to musí být, že to zabere, jenže opět nezabralo. Naštěstí ho dostal ven na dvakrát, tak se to dalo vydržet. Tak tam zkus zavolat, co s tím, ale buď rád, že to necítíš :)
hodnocení

Z ledování to nebude,celou noc sem to neledoval a je to stejný jak včera před usnutím

nit

Zase je to výhoda, když nemusíš brát nic proti bolesti. Já jsem taky po trhání 2 stoliček a obživlo to až moc rychle, beru druhý den analgetika. Krvácení ustalo za chvíli po výkonu, protože to doktor zašil, dal jsem tady dotaz ohledně vstřebání nitě, za jak dlouho zmizí a zatím žádná konkrétní reakce, asi prý za týden... *nevi*

Stehy jsem za týden byl vytahovat, neměl jsem vstrebatelne. Ale můžeš si to vytáhnout i sám, stačí rozstřihnout a vytáhnout. Proti bolesti taky nic nesmím, jsem alergický na některé léky, injekce nepomáhá, takže trhání a následné bolesti za živa :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]