Nejste přihlášen/a.
Byl sem na trhání zubu osmičky. Už sou to tři hodiny a pořád mi z místa kde sem měl zub teče krev. Už sou to 3 hodiny. Hubu si leduju a v puse v místě zubu mám kapesník abych místo stlačil a zastavil krvácení. Nějaký rady aby místo nekrvácelo?
Mně to osobně nějak nevadí,ale už to asi není normální,nemůže se něco stát?
TAk krvácení asi po 7 hodinách přestalo. Pomohlo že sem ráno vůbec nedráždil.Tedy neodflusávat pod tlakem ale jen si stoupnout před umyvadlo,mírně hlavu sklopit a sliny s krví nechat vytéct.
Ted mám ale zase jiný problém. Uběhlo 24 hodin po zákroku a pusu mám stále znecitlivělou díky lokální anestezii.
Dostal jsem dvojitou dávku,ale aji tak mně to připadne,že už to působí nějak dlouho.Četl sem že lokální anestezie působí tak max 3hodiny (dvojitá dávka by tedy měla působit 6hodin)
Vůbec to neustupuje a znecitlivění je pořád na stejných místech jak před cca 15ti hodinami.
Zase je to výhoda, když nemusíš brát nic proti bolesti. Já jsem taky po trhání 2 stoliček a obživlo to až moc rychle, beru druhý den analgetika. Krvácení ustalo za chvíli po výkonu, protože to doktor zašil, dal jsem tady dotaz ohledně vstřebání nitě, za jak dlouho zmizí a zatím žádná konkrétní reakce, asi prý za týden...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.