Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depersonalizace a derealizace

Od: nojaa odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
potřebovsl bych poradit co dělat, už asi půl roku mě trápí depersonalizace a derealizace.. nedokážu poznat sebe v zrcadle a celkově mi přijde svět hrozně nereálný, jak kdyby byl vše jen sen :/ už nevím co dělat.. je mi z toho fakt blbě a pořád mi moc rychle buší srdce :( krom toho ani nedokážu se zamyslet, mluvím ale nejde mi prostě myslet před tím.. bojím se jestli nemám něco na mozku už :(( psychiatrička mi řekla jen ať si najdu psychologa a ten mi přijde že neví nic :((

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pěkný den,

kolikrát jste u toho psychologa byla,že si myslíte,že neví nic?Jestli jednou,tak nedělejte ukvapené závěry. Psychoterapie je běh na dlouhou trať. Jestli už tam chodíte dlouho a bez výsledku,pak je to k zamyšlení,jestli nezměnit psychologa.

hodnocení

0x

V tomhle případě je opravdu nutné se obrátit na odborníky a osobně to s nimi vyřešit.

Tady na poradně Vám bohužel s tímto nikdo neporadí ani nepomůže. Možná někdo bude mít zkušenost, ale určitě je třeba pomoc odborníků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]