Dobrý den, potřebovsl bych poradit co dělat, už asi půl roku mě trápí depersonalizace a derealizace.. nedokážu poznat sebe v zrcadle a celkově mi přijde svět hrozně nereálný, jak kdyby byl vše jen sen :/ už nevím co dělat.. je mi z toho fakt blbě a pořád mi moc rychle buší srdce krom toho ani nedokážu se zamyslet, mluvím ale nejde mi prostě myslet před tím.. bojím se jestli nemám něco na mozku už ( psychiatrička mi řekla jen ať si najdu psychologa a ten mi přijde že neví nic (
kolikrát jste u toho psychologa byla,že si myslíte,že neví nic?Jestli jednou,tak nedělejte ukvapené závěry. Psychoterapie je běh na dlouhou trať. Jestli už tam chodíte dlouho a bez výsledku,pak je to k zamyšlení,jestli nezměnit psychologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.