Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak využít zpětně slevu za zakoupené zboží?

Od: vindy odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se poradit, koupila jsem si dnes oblečení na eshopu tamsin.cz za 2000Kč, zaplatila převodem. Pak jsem zjistila, že eshop nabízí o tomto víkendu slevu 15% při zadání kódu. Z mé částky 2000Kč je to celkem dost :(

Jde ještě nějakým způsobem získat slevu 15%?

Celkem mě to dost mrzí, je to pro mě celkem vysoká částka.

Děkuji vám

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Buď napsat do obchodu a jestli nebudou chtít dát zpětně slevu, tak zboží vrátit (14dní bez udání důvodu - viz info někde na stránkách obchodu) a koupit to samé znovu.

Ona se Ti sleva trochu prodraží, protože už nějakou korunu zase zaplatíš za poštovné, ale pořád by to byla nějaká malá domů ušetřená... Tedy pokud jsi to bezplatně nevybírala někde na prodejně a mohla bys to tam i vrátit...

hodnocení

3x

Zpětné uplatnění slevy není možné. Pokud se budete s prodejcem handrkovat a zboží posílat zpět, ztratíte čas i peníze (poštovné). Navíc akce platí, jak jsem pochopila, pouze nyní, krátkodobě a tak, pokud byste si totéž zboží objednala znovu, už ji stejně nebudete moci uplatnit.

Pokud je zboží pěkné, radujte se z něho a zapomeňte. Někdy se holt podaří nějaká akce, jindy ne. A kdybyste to znovu nepitvala (pozdě), nebyla byste z toho špatná. Příště raději vše pročtěte dopředu.

Kdysi v 60. letech minulého století tchán sehnal tehdy nedostatkovou a populární televizi Ametyst. V leštěném dřevě - pamatujete? Byla krásná a všichni ji obdivovali. Cenu nevím. A asi po 14 dnech tyto televize zlevnili náhle o 700 Kč. Za ty peníze by bylo třeba nádherné pánské sportovní kolo Favorit. Tchán prý byl smutný, ale také se nedalo už nic dělat. Tak si užívali aspoň novou televizi (tehdy s jedním programem ;)), vydržela jim prý hodně dlouho bez poruch. Jaga.

lmgify

Pro zájemce obrázek zde. TV měla 12 kanálů (v ČSSR vysílal jen jeden program) a možnost přídavného dálkového kabelového ovládání jasu a hlasitosti.

lmgify

Druhý TV program ČST od 1970 (Wikipedie).

hodnocení

0x

Zpětně nelze.

doplněno 06.04.19 23:46:

@Imgify: Jednak navádíš k podrazu na e-shop a jednak tazatelka se nezmínila, zda má slevový kód.

To není podraz, je to spíš taková jenom zákonná manipulace, nic zakázaného... I když třeba nehezká, ale funkční... Já osobně bych to asi neřešil...Jednou ušetřím, podruhé třeba ne...

lmgify

Jak to může být podraz, když na vrácení (nepoškozeného) zboží máš ze zákona právo a obchodníci o tom ví?

lmgify

Já osobně bych to asi neřešil...

Jestli bude muset poslat šaty zpátky, tak se ji těch ušetřených 300,- ani nemusí vyplatit (pošta + čas).

lmgify
hodnocení

0x

Jestli zboží ještě neodeslali, tak stornovat objednávku (zavolat jim). Pak objednat znovu přes web se slevovým kupónem.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pokud fungujou i o vikendu tak zavolat a zrusit objednavku a objednat znova i se slevou , vracet to ve 14 denni lhute, no nevim kvuli 3 stovkam, litat po poste, platit postovne atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]