Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi!
Předčítal jsem příběhy v čítárně Unijazz v Jindřišské, tam to zavřeli. Vždy jsem v zadní místnosti rezervoval místo pro cca deset lidí a četlo se a hrálo. Zavřeli jsme dveře, nikoho jsme nerušili.
Chci zas někde číst, chci, aby to bylo trochu v androšským stylu, podobné jako v Unijazzu. Prosím poraďte mi. Házejte místa, já se půjdu juknout
Jó a upřesnění: Nejlepší by bylo, kdyby to bylo v Praze. Nó a nejlepší by to bylo v centru. Jindřišská bylo ideální místo...
Shromáždění bez oznámení lze konat v prostoru Palackého náměstí v Praze 2, vymezeném na východě pomníkem Františka Palackého, na severu výstupem z podchodu od stanice metra Karlovo náměstí, na západní straně pásem zeleně a na jižní straně zvýšeného parteru Palackého náměstí kamenným zábradlím. Shromáždění bez oznámení se nesmějí konat v době od 20,00 hod. do 10,00 hod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.