Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpráva na FB pro osobu mimo přátel

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:
Dobré ráno,
Facebook beru jako nutné zlo,které mám jen kvůli přístupu do jedné zájmové skupiny a jelikož nevím,jak to tam přesně funguje,zajímá mě,jestli když napíšu zprávu pro někoho,kdo není v mém seznamu přátel,zda tu zprávu dostane a může si ji přečíst.
A jestli to nějak poznám,že ji četl.
Díky za info.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ahoj můžeš napsat osobě co nemáš v přátelích ale nepoznáš že zprávu četl jediné mu napsat až se ti ozve zpatky

hodnocení

3x
Zprávu dostane a nevím jak to funguje dnes, ale dříve zpráva od "cizích" skončila ve složce "další zprávy" a nebyl jste na ni ani nijak upozorněn, musel jste si ji tam vyzvednout.
Takto jsem zjistil asi po roce a půl, že se mi někdo snažil napsat :)
Pokud jste ale ve stejné zájmové skupině, myslím, že dostane normálně upozornění na zprávu a může ji přijmout či odmítnout.
hodnocení

Člověk mimo zájmovou skupinu

joudic*
hodnocení

3x

@mikihans ted uz to je jinak, prijde a muzete se kouknout, kdo to napsal, aniz by to pisatel vedel, ale odpoved je na vas, pokud neodpovi, pisatel se nikdy nedozvi, ze je to precteno. Kdysi to padalo nekam do pekel a taky jsem nasel hromady zprav, ktere jsem nikdy nevidel, ale vesmes kraviny.

hodnocení

2x

Ano, dostane a může si ji přečíst. Měla by se mu objevit jako "nová žádost" a je jen na něm, jestli ji přijme?

Pokud ji přijme a přečte, uvidíte v messengeru vpravo dole vedle zprávy jeho profil, pokud ji nepřijme-nepřečte, bude tam malé prázdné kolečko-když na něj najedete, objeví se Vám pouze -"posláno".

Jiná otázka je samozřejmě ta, že ne vždy přijde info o zprávě, bohužel se mi často stává, že mám několik nepřečtených zpráv, což se dozvím jedině tak, když kouknu do messengeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]