Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám říct holce že ji miluju?

Od: ms555* odpovědí: 8 změna:
Je mi 14 a ve třídě se mi líbí jedna holka a myslím si že s ní mám docela šanci ale nejsem si jistý.
Kámoši mi říkají že po mě jede ale nevím jestli si dělají srandu nebo to myslí vážně. Já to moc neumím poznat že po mě někdo jede takže nevím. Taky sdílíme většinu těch základních znaků. Poslední dobou jsem se jí to snažil trošku více naznačovat a myslím že to ví. Ale na druhou stranu když jsme venku tak mi přijde jako bychom měli zůstat tak jak jsme a dal nejít a nevím jestli ji to má cenu říkat na ten jeden rok.
Prosím pište normální odpovědi které by mi mohli pomoct, pro mě to je teď docela důležité.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nech to tak, jak to je a nekaž si s ní kamarádství. A hlavně neposlouchej a nevěř všemu, co říkají kámoši. Pokud si nejsi jistý, že si z Tebe nedělají strandu, řiď se jen tím, co cítíš a co chceš Ty. Najdeš v sobě odvahu, abys slečnu pozval na procházku a navázal s ní důvěrnější komunikaci? Myslím, že ne, tak nech věci tak jak jsou prozatím.

liska5
hodnocení

4x

Říct tohle na rovinu, to určitě ne. Jestli jsi jí sympatický, to vycítíš, ale jdi na to přes kamarádství. Jedním takovým upřímným vyznáním ji můžeš zaskočit, mohla by couvnout. I když je společenská, na tohle nebude umět zareagovat. Nebo, jak čekáš, že by měla zareagovat? Možná se Ti proto může začít vyhýbat. Ono vyložit karty se často nevyplácí. Láska je touha. A ona Tě najednou bude mít jistého. A co dál? Nech si tu rezervu, ten kousek nejistoty na obou stranách je to, co mimo jiné přitahuje.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, rozhodně té slečně neříkejte hned, že ji milujete - to je už hodně "silná káva" a tato slova si pošetřete. Zatím by mohla vědět, že se Vám líbí, že je sympatická, že je hezká, že je příjemná a že je "bratelná". A neuvažujte o děvčeti na jeden rok - může to být mnohem kratší, ale také mnohem delší vztah. Zdravím!

joudic*
hodnocení

3x

nic nerikej, pokud nejste alespon v nejakem delsim vztahu setkavani se a a vlastne jste uz partneri, a nejsi si stoprocentne jisty, ze ona citi to same (a to fakt poznas)... pokazis to, nech to vyvinout, "neber bozi jmeno nadarmo" *smich*, to je sranda, ale opradu pokud nebudes vedet, ze i ten druhy clovek to ma stejne (a to poznas II.), keep it to yourself..

figurek*
hodnocení

3x

miluješ ji opravdu? Já myslím, že ne. No ale to je jedno. Ve věku 14 nehledáš žádnou velkou lásku, ty chceš mít lepší kamarádku, se kterou bys mohl chodit.

Nevykládej jí že ji miluješ. Zatáhni ji do řeči na nějaké jiné téma. Já jsem vykládal o hvězdách, o koních nebo o muzice. Ono je totiž celkem jedno co povídáš. Jeden by nevěřil, na jaké řeči holky slyší. Naší mladé jeden kluk vykládal o tom kolik vypije piv a jak se porvali na fotbale. A mladá na něj obdivně hleděla.

Jak poznáš, že po tobě jede mladá holka :

1/ když někomu něco povídáš, dívá se na tebe, poslouchá a nic neříká.

2/ když ji oslovíš, zaskočí jí v krku a má problém něco odpovědět.

3/ sáhni jí na ruku a ona neucukne. Ta která po tobě nejede, ta ucukne okamžitě.

Takovéhle testy ale platí jen pro mladé holky. Ty starší a zkušenější se chovají jinak. Někomu něco povídej a ona ti vleze do řeči a odšoupne tě na pozadí. Slova v krku jí nezaskočí nikdy, to spíš právě naopak. Oslov ženu, která po tobě jede a hned tak se jí nezbavíš. A zrovnatak zkušená žena nikdy neucukne, když ji vezmeš za ruku. Vždycky ti ji aspoň chvíli nechá. A čím delší je ta chvíle, tím máš lepší šance.

No a potom je ještě jedna metoda rozpoznávání, která ale už potřebuje životní zkušenosti. Podívej se jí zblízka do očí, co v nich má napsáno. Možná uvidíš nápis : ZAVŘENO, v tom případě máš smůlu. Jestli ale v nich uvidíš otázku : Mohl bys to být ty?, pak neváhej, brána je otevřená. :)

fran
hodnocení

0x

Jestli to neumíš poznat, tak si dej radši ještě čas. To aby si tak mladý, nebyl už teď zklamaný. Asi by to mělo zatím zůstat tak jako to je, sám to tak cítíš. Dívka možná ještě ani není připravena na nějaký cit, možná ani ty ne. Proto jsi takový nejistý a nevíš jak se zachovat.

iz*
hodnocení

0x

Kdybys ji opravdu miloval, vůbec neuvažoval nad jedním rokem, nepředpokládal bys, že to skončí. Nic jí neříkej. A příště dívku, která tě zaujme, neprobírej se svými kamarády!

kami*
hodnocení

0x

Zkus zapřemýšlet i nad tím, že většina rad osud může být špatná (včetně mé).

Téměř všechny, až na jednu, mi připadnou spíše jako vyjádření toho, jak by to mělo fungovat v ideálním případě z růžové knihovny. Některé dokonce berou tvé "mládí" jako něco s láskou neslučující.

dám ti radu jak rozeznat ty vyloženě špatné:

Představ si, že ta holka cítí to samé, co ty, a bude jednat podle té samé rady jako ty. Jak to dopadne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]