Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový problém. Jsem student a bydlím na bytě ještě s pár spolubydlícími. Jedna ze spolubydlících po mě prokazatelně jela, ještě měsíc zpět. Potom ale poznala mého kamaráda a aktuálně jede po něm. Čili mě využila, aby se dostala k němu, což bych ještě něják překousl. ( A ano do určité míry se mi líbí - tzn. zevnějšek, charakter už ne )
Poslední dobou spolu s druhou spolubydlou začaly debatní kroužky ve společném pokoji i s puštěnou TV. To by bylo naprosto v pořádku, každopádně, když se nahlas smály a TV byla na plné pecky nedalo se spát. Po slušné prosbě z mé strany to na dva týdny přestalo, ale teď jsme zpět, kde jsme byli. A to, že má schválně zesílenou TV právě večer, když já se snažím spát, nepovažuji za náhodu.
Každopádně jsem si řekl, že trochu změním přístup a budu víc tvrdý. ( To samozřejmě NEznamená, že budu řvát ani že snad budu sprostý. ) Jen že na ni nehodlám být milý. A zde je kámen úrazu. Kdykoliv vyjdu z pokoje ( který mám vlastní ) a potkám ji, nedokážu být naštvaný ani přísný. Netuším, proč mi to nejde a dost mě to trápí. Nevím, jestli to dělám proto, že chci být zadobře, aby nedělaly ještě horší věci nebo abych neměl problém u domácího.nebo kvůli tomu zevnějšku. Ale když se něco pokazí, ať už žárovka, okno nebo internet, hned jsem já ten nejsvatější.
Jak bych se podle vás mohl dokopat k tomu, abych na ni nebyl jako na miliuse nebo andílka?
Zdaleka jsem zde nevyjmenoval všechny detaily, které by tu měly být, ale to by měl text desítky stránek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.