Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce a plat v Chorvatsku

Od: papouch01® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zanedlouho odjíždím pracovat do Chorvatska a bude mne čekat něco jako pohovor, kde se dozajista budou řešit peníze, proto bych se rád zeptal, kolik si vydělá průměrný Chorvat? Bavme se prosím o čisté mzdě. Vím že u nás je to okolo 18-20 tis., ale také vím, že Chorvatsko je o něco dražší, proto nevím, o kolik si zhruba říct, abych sám sebe neošidil a nebo abych nebyl za blázna co to chci za peníze. Předem děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ilasaxil
hodnocení

2x

Platy v Chorvatsku jsou horší jak u nás, ale naopak v turistických destinacích je o dost dráže, než u nás.

Jestli se chceš porovnávat s jejich výplatama, tak raději zůstaň doma.

Budeš muset počkat, jestli je tu někdo, kdo má přehled přímo v tomto odvětví.Já bych se ale spíše zeptal na nějakém specializovaném fóru o potápění atd...

xy
hodnocení

2x
Jestli chces okusovat stromy, tak prace v Chorvatsku je vyborna volba. Ze zemi SFRJ je na to nejlepe Slovinsko a to priblizne jako my a ten zbytek ma jen o neco vyssi kupni silu nez Ukrajina. Jsem na pul Srb takze o Tom vim dost.

lmgify
hodnocení

1x

On je důvod, proč strašně velké množství Chorvatů dělá v Německu a Rakousku (v absolutních číslech je jich tam více než Čechů a to je Chorvatů méně než polovina Čechů).

Chorvatský tisk dokonce varuje o tom, jak se země vylidňuje a lidi se už nevrací.

ooplo
hodnocení

0x
O jakou pozici se jedná?

hodnocení

Práce přístrojového potápěče / potápěčského průvodce / kapitána lodi / a starání se o celkový chod základny, když nebude na místě majitel. Majitel mi bude platit za cca 15 tis. kapitánský průkaz, jelikož je to jediná věc, která mi chybí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]