Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pád ze schodů

Od: koleno odpovědí: 10 změna:
Dobrý vecer. Dnes ve skole jsem spadla ze schodů,rozplacla sem se jak dlouhá tak siroka. Spadla jsem primo na kolenem na dlazdice. Myslela jsem si,ze to bude dobre,a přežila s tim bez větších problémů cely den-akorat sem cítila,ze to není úplně stoprocentní a bolelo me to při dosedani na židli,...
Ted vecer se to ale zhorsilo. Byla sem na tréninku,kde jsem to citila,ale euforie mi příliš nedovolila na to myslet. A nyní jsem ve fázi kdy nemůžu poradne ani chodit,bolí me i pod kolenem...
Pravděpodobně zítra zajedu do nemocnice,pro jistotu,abych vedela,na cem sem. Presto se ale zeptám Vas,jestli s tim nemáte zkušenosti a jestli treba nevite,co by to mohlo být..(pad primo na koleno,nyni bolest v oblasti cesky a pod kolenem)
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zkušenosti mám, flaknul jsem sebou asi v deseti na koloběžce, večer celkem ok, rano jsem nedolezl pomalu ani na záchod, asi 14 dní jsem lítal po doktorech krev a voda v koleni. Jako už dobre, ale občas i v 30 to citim při blbem pohybu. Takže nepodcenovat a supem k doktorovi.

kami*
hodnocení

1x

Prostě naražené.

Do té nemocnice určitě zajdi.

Zatím si přes ručník leduj, aby nezačlo otékat. Počítej pár týdnu s bolestí.

koleno
hodnocení

Je mi trapné s narazeninou bezet na pohotovost..ale zároveň bych potřebovala mit jistotu,ze to vážně neni nic vážného..nehledě na to ze za tyden delam talentove zkoušky n VŠ,a pokud se to nezlepší,budu potřebovat posunuti zkoušek s pomocí lékařského potvrzení ze se v řádném termínu nemůžu zúčastnit.
Doufám,ze me lékař s takovouto prkotinou nevyhodi
kami*

Koleno není žádná sranda, radši bych to nepodceňoval. Můžeš počkat dva dny a pokud se to bude zlepšovat, tak ok, ale jinak bych neotálel, obzvlášť pokud by začlo otékat.

Hlavně mu nech klid a ty obklady.

Přeji brzké uzdravení. Třeba si v pátek na to ani nevzpomeneš.

koleno
hodnocení

Radsi zajdu zitra..moc děkuju za podporu.

hodnocení

1x
MImo prkotiny to může být i vážné zranění... Určitě co nejdřív k doktorovi.

hodnocení

0x
Jinak škola je pojištěna, takže nějaké bolestné vyplatí pojišťovna školy a pokud i ty máš svoje pojištění, vyplatí i tvoje pojišťovna.
kami*

To by ovšem nesměla tvrdit, že se jí to stalo na schodech. Tam je zábradlí, které se má používat, aby člověk nespadnul. Proto by to pojišťovna zamítla.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Určitě si zajděte k doktorovi, chce to zrentgenovat. Mohla by to být i natažená šlacha třeba. To nikdo jiný než lékař vědět nebude, tak to neodkládejte, ať něco nepodceníte a nezaděláte si na nějakou polízanici, s kterou byste pak mohla třeba marodit hodně dlouho.

hodnocení

0x

Mám tu zkušenost, že jsem si zprudka kleka na zem a smůla, urazila jsem si meniskus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]