Dobrý vecer. Dnes ve skole jsem spadla ze schodů,rozplacla sem se jak dlouhá tak siroka. Spadla jsem primo na kolenem na dlazdice. Myslela jsem si,ze to bude dobre,a přežila s tim bez větších problémů cely den-akorat sem cítila,ze to není úplně stoprocentní a bolelo me to při dosedani na židli,... Ted vecer se to ale zhorsilo. Byla sem na tréninku,kde jsem to citila,ale euforie mi příliš nedovolila na to myslet. A nyní jsem ve fázi kdy nemůžu poradne ani chodit,bolí me i pod kolenem... Pravděpodobně zítra zajedu do nemocnice,pro jistotu,abych vedela,na cem sem. Presto se ale zeptám Vas,jestli s tim nemáte zkušenosti a jestli treba nevite,co by to mohlo být..(pad primo na koleno,nyni bolest v oblasti cesky a pod kolenem) Děkuji
Zkušenosti mám, flaknul jsem sebou asi v deseti na koloběžce, večer celkem ok, rano jsem nedolezl pomalu ani na záchod, asi 14 dní jsem lítal po doktorech krev a voda v koleni. Jako už dobre, ale občas i v 30 to citim při blbem pohybu. Takže nepodcenovat a supem k doktorovi.
Zatím si přes ručník leduj, aby nezačlo otékat. Počítej pár týdnu s bolestí.
koleno
Je mi trapné s narazeninou bezet na pohotovost..ale zároveň bych potřebovala mit jistotu,ze to vážně neni nic vážného..nehledě na to ze za tyden delam talentove zkoušky n VŠ,a pokud se to nezlepší,budu potřebovat posunuti zkoušek s pomocí lékařského potvrzení ze se v řádném termínu nemůžu zúčastnit. Doufám,ze me lékař s takovouto prkotinou nevyhodi
kami*
Koleno není žádná sranda, radši bych to nepodceňoval. Můžeš počkat dva dny a pokud se to bude zlepšovat, tak ok, ale jinak bych neotálel, obzvlášť pokud by začlo otékat.
Hlavně mu nech klid a ty obklady.
Přeji brzké uzdravení. Třeba si v pátek na to ani nevzpomeneš.
Jinak škola je pojištěna, takže nějaké bolestné vyplatí pojišťovna školy a pokud i ty máš svoje pojištění, vyplatí i tvoje pojišťovna.
kami*
To by ovšem nesměla tvrdit, že se jí to stalo na schodech. Tam je zábradlí, které se má používat, aby člověk nespadnul. Proto by to pojišťovna zamítla.
Dobrý večer. Určitě si zajděte k doktorovi, chce to zrentgenovat. Mohla by to být i natažená šlacha třeba. To nikdo jiný než lékař vědět nebude, tak to neodkládejte, ať něco nepodceníte a nezaděláte si na nějakou polízanici, s kterou byste pak mohla třeba marodit hodně dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.