Nejste přihlášen/a.
Dobrý vecer. Dnes ve skole jsem spadla ze schodů,rozplacla sem se jak dlouhá tak siroka. Spadla jsem primo na kolenem na dlazdice. Myslela jsem si,ze to bude dobre,a přežila s tim bez větších problémů cely den-akorat sem cítila,ze to není úplně stoprocentní a bolelo me to při dosedani na židli,...
Ted vecer se to ale zhorsilo. Byla sem na tréninku,kde jsem to citila,ale euforie mi příliš nedovolila na to myslet. A nyní jsem ve fázi kdy nemůžu poradne ani chodit,bolí me i pod kolenem...
Pravděpodobně zítra zajedu do nemocnice,pro jistotu,abych vedela,na cem sem. Presto se ale zeptám Vas,jestli s tim nemáte zkušenosti a jestli treba nevite,co by to mohlo být..(pad primo na koleno,nyni bolest v oblasti cesky a pod kolenem)
Děkuji
Ted vecer se to ale zhorsilo. Byla sem na tréninku,kde jsem to citila,ale euforie mi příliš nedovolila na to myslet. A nyní jsem ve fázi kdy nemůžu poradne ani chodit,bolí me i pod kolenem...
Pravděpodobně zítra zajedu do nemocnice,pro jistotu,abych vedela,na cem sem. Presto se ale zeptám Vas,jestli s tim nemáte zkušenosti a jestli treba nevite,co by to mohlo být..(pad primo na koleno,nyni bolest v oblasti cesky a pod kolenem)
Děkuji
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pest®
4x
kami*
1x
Prostě naražené.
Do té nemocnice určitě zajdi.
Zatím si přes ručník leduj, aby nezačlo otékat. Počítej pár týdnu s bolestí.
koleno
Je mi trapné s narazeninou bezet na pohotovost..ale zároveň bych potřebovala mit jistotu,ze to vážně neni nic vážného..nehledě na to ze za tyden delam talentove zkoušky n VŠ,a pokud se to nezlepší,budu potřebovat posunuti zkoušek s pomocí lékařského potvrzení ze se v řádném termínu nemůžu zúčastnit.
Doufám,ze me lékař s takovouto prkotinou nevyhodi
Doufám,ze me lékař s takovouto prkotinou nevyhodi
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]