Nejste přihlášen/a.
2x
Kdyz jsem hledal nazvy pisni, co si pamatuji v mladi, tak jsem zadal do Googlu nejakou vetu, co se v textu vyskytuje. Cim netypictejsi veta, tim lepe. Dulezite je dat danou frazi (nemusi to byt nutne veta) do uvozovek. Pak vyhledavac hleda frazi jako celek.
Sranda byla, kdyz jsem si z dectvi nepamatoval text presne a zkousel jsem ruzne moznosti. V Cestine je to jednodusii (malo Ceskeho textu na webu ve srovnani s Anglictinou, rozmatity jazyk). V Anglictine to muze byt slozitejsi (hodne textu, podobne fraze). Metoda nejspis funguje v jakemkoliv jazyce (teda Cinstinu bych testovat nechtel), jen je potreba vedet, jak danou frazi napsat (nektere reci se pisi jinak nez ctou, a to vyrazne, nemluve o jinych pismech, nez Latince).
Pro uzivatele smartphonu (spehovacich zarizeni) - kdysi na plese hrala jedna pisen a zeptal jsem se kamarada, zda nevi, o co jde. Nevedel, ale vytahnul smartphone a nejaka, tusim Androidi aplikace umi z hrajici hudby prez mikrofon tusim analyzovat rytmus-noty a najit jmeno pisne z databaze, nejspis maji databazi pisni (noty, midi) na internetu v cloudu, tedy ne fyzicky v telefonu.
2x
Vždyť to tam máš v popisu pod těmi videi:
Frame Missing - Love The Dogs
Frame Missing is the ambient/electronica project of Ant Davey ; musician and producer, based in Hebden Bridge and Manchester. (z jeho stránek )
Originál
Existuje i remix s názvem Insanity, který nevím, jak do toho zapadá. Pod videem jsou v popisu slova písničky.
2x
Ještě jsem trošku googloval a řekl bych, že situace je následující:
- někdo vytvořil krátký film Love the dogs
- Ant Davey (v rámci své jednočlenné skupiny/projektu Missing Frame) k tomu filmu napsal tu hudbu
- člověk jménem CheezItsAreYummy tu hudbu pak ve filmu slyšel (?) a napsal k ní ta depresívní slova a pojmenoval skladbu Insanity (Šílenost)
- člověk jménem Circus-p tato slova vzal, nacpal je to zpívajícího hlasového syntezátoru Vocaloid (možná v něm jen upravil to, co CheezItsAreYummy nazpíval)
- Nightcore tuhle verzi vzali a mírně zrychlili. ("Nightcore"může být jen nesourodá skupina lidí nebo jen program, zrychlující populární písničky). Z nějakého důvodu tuto verzi používá hodně videí s obrázkem manga/anime a creepypasta.
- frost tuto verzi nějak remixoval
- nějaký student vytvořil tu animaci se skutečnými příběhy britských závodních chrtů (možná to může být ten původní krátký film Love The Dogs?) a někdo to smíchal s Nightcore verzí skladby obsahující i slova?
Možná je ale všechno jinak. Moc toho najít nejde a každý další přebíratel skladby ztrací pochopení pravého původu písničky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.