Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problémy se spánkem v noci se stále převaluji a ne usnout. Jaké máte zkušenosti s tabletami z lékárny? Četl jsem o tabletách Dreamly recenze dobré ale cena? Mužete mi doporučit jiné? Děkuji.
Zdravíčko.
Zkušenosti s tabletami nemám a ani nechci mít.
Víte proč?
Protože léky je to poslední,co má přijít na řadu.
Důležité je zdravé stravování,nejíst hlavně večer,to se organismus akorát nabudí.
Nepít žádný alkohol a nekouřit.
Nestresovat se,stres je zabiják absolutně na vše,včetně spánku.
A nezapomeňte na sport,pokud ho nemůžete provozovat,dělejte alespoň příjemnou manuální práci,která Vás bude bavit.
Také je dobré chodit na procházky,svižná chůze denně cca hodinku dělá divy.
Pusťte si večer příjemnou,relaxační hudbu,nebo přímo meditujte.
Oddejte se pozitivnu a vypusťte z hlavy starosti.
Vařte si večer před spaním Meduňku lékařskou,Kozlík lékařský nebo Třezalku tečkovanou.
Bylinky jsou opravdový zázrak.
Věřte tomu
Zdravím. Navážu na @wamp. Za nespavostí jsou skoro vždycky starosti a psychická vyčerpanost. Zamyslete se, co přesně vás "deptá", a to se snažte řešit a postupně odbourávat. Neuléhejte s nestráveným jídlem => naposledy jíst mezi 17. a 19. hodinou - pak se trávicí systém "uzavíře" a potrava tíží v žaludku a střevech. Usínat zkuste podle vojáků. Ti se učí usnout i ve válce pomocí několika zásad: 1) příjemná uvolněná poloha, 2) teplo - ne chlad, 3) myslet na něco, co se vám skvěle povedlo - za co vás někdo pochválil - co vám udělalo fakt dobrou náladu. To si v duchu opakovat a připomínat a probírat to do všech detailů a ze všech stran, nepustit si do mysli nic jiného, až do usnutí. Měla jsem nedávno také takové období. Toto mi pomohlo. Ida
Mám zkušenost s Neospan a Neospan Forte, ze začátku trochu účinkovaly, ale později neměly moc vliv. Zkuste spíš dbát na spánkovou hygienu. Hlavně chodit spát a vstávat v pravidelné doby. Při usínání se nestresovat, nepanikařit, nemyslet na starosti, zkusit u usínání svalovou relaxaci a dýchání do břicha. Pokud by ani výše zmíněné rady a tipy nepomáhali, doporučila bych vám navštívit vašeho lékaře, s kterým budete konzultovat další postup.
Praktiička mí píše Zolpidem, vydrží mi rok, občas si ho vezmu, rozhodně jsem se nestala závislou., Usínám dobře, ale občas, když večer nejdu spát ve svou dobu a třeba se dívám na telku, tak přejdu ospalost a pak nejde usnout. Tak si tabletku vezmu a příští dny zase usnu klidně.
Známá měla taky problémy, dokonce se dostala k jakési vědmě nebo co, no, prostě, ta jí doporučila číst si před spaním. Ne nějaké krváky nebo zprávy o stavu v emigraci, ale romány, to zdůrazňovala. Prý to nějak naladí mozek a dokonce tzv. krásná literatura rozpouští i psychické bloky. Koukala jsem jak blázen, sama jsem to zkoušela, ale nějak se nemůžu začíst. Zkuste to.
unavte se odpoledne, nechodte spat pres den, a vstante nasilim (budik) mnohem drive nez potrebujete (kdyz vstanu okolo 4-5 rano okolo 19h zacinam uz omdlivat), taky nemuzete si narvat bricho veproknedlozelem v 9 vecer.. a na zaver, dejte si par 12stupnovych piv a budete spat jako mimino... jestli jste v duchodu, tim tuplem se musite nejak unavit pres den
take zalezi, kdy jdete spat a jak se zivite, ja chodim spat az jsem unaveny, ikdyby to bylo az v 8 rano, co bych delal v posteli, kdyz se mi nechce spat.
Kdyz vylozene narazove potrebuju nekam vstavat brzo rano a mam uplne prevraceny rezim, musim se nalit pivama odpoledne az do lehke opilosti, a pak jdu spat klidne uz v 10 vecer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.