Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s tmavšími pruhy pod očima. Nejsou to tzv. "pytle pod očima" ani žadné váčky. Proste jen pruhy. Mám je tam i když se normálně vyspím a nejsem unavená. Mám je tam cca. rok a nevím si s tím rady. Zkoušela jsem různé kolagenové masky a nepomohlo mi to.
Děkuji![]()
Tmavé pruhy pod očima značí špatnou funkci ledvin.
Měla byste navštívit lékaře.
Pokud málo pijete,ledviny pláčou.
Samozřejmě myslím dostatek vody,nikoliv sladké limonády ![]()
Mám ten samý problém, vyzkoušela jsem všechny možné rady, "babské" i jiné, nikdy nic nepomohlo, takže mám neustále koupený světlý "korektor", každé ráno máznu a je to. ![]()
Je Vám 18 nebo 68? Pokud to nejsou pytle, ale spíš tmavá barva, tak by to spíš značilo zatížená játra. Na jaře se držívaly jaterní diety. Nějakou si najděte a vynechte, co játrům škodí: alkohol, léky, smažené, příliš cukru, tučná jídla, uzeniny, zákusky, majonézy, paštiky, chipsy, cola, antikoncepce i nadměrné užívání B vitaminu...A zařaďte, co játrům prospívá: kroupy, kyselé zelí, čaje obsahující ostropestřec, zelenina, cereálie, klíčky, potraviny s dostatkem vlákniny a zinku. Hodně pijte čistou vodu mezi jídly. Ideálně se lžicí jablečného octa. Taky to chce pohyb na čerstvém vzduchu. I kdyby byly ve hře ledviny, tohle jim taky prospěje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.