Nejste přihlášen/a.
Dnes jsou to dva týdny od pádu. Koleno je nateklé a bolí, když ho chci napnout (ve stoje i vleže) a úplně pokrčit. Kvůli tomu, že musím chodit do školy, tak mě začaly bolet postranní šlachy a lýtko, protože špatně dopadám na nohu (nemůžu se na ni postavit, aby byla rovně, dopadám na špičku). V neděli, 17.03. jsme byli na rentgenovém vyšetření, kde nám pověděli, že kost je v pořádku a doporučili nám za 10 dní jít k ortopedovi. Bohužel, všichni doktoři, v našem okolí už jsou obsazení a volný termín je až na červen. Tímto bych se Vás chtěla zeptat na tyto věci: první je, jestli s těmi šlachami mám jít k ortopedovi, k traumatologii nebo ještě k někomu jinému (tohle bych chtěla vědět jen pro ujasnění, jestli vůbec jdu k správnému doktorovi ), poté jestli neznáte nějakého dobrého ortopeda (doktora), který má volno a dokázal by mi relativně rychle (do 14 dní) pomoct. A ještě, pokud se někdo vyznáte, bych chtěla vědět, jestli bude potřeba operace (jen tak, abych věděla.. samozřejmě vím, že konečný verdikt stanoví jen doktor, ale i tak bych to ráda věděla..). Děkuji za vaši trpělivost při čtení a za vaši odpověď.
2x
Dando,
bez vyšetření (a to přes internet nikdo neumí) Vám nikdo neřekne, v čem spočívá Váš problém, a tedy ani to, jestli bude potřebná operace.
Vím, že jsou u odborných lékařů dlouhé objednací termíny, ale toto mi přijde jako akutní případ. Nedalo by se to zkusit "popohnat"?
Ohledně výběru lékaře se poraďte s praktickým lékařem, můžete se zkusit obrátit i na svou zdravotní pojišťovnu, aby Vám doporučila někoho, kdo by Vás mohl vzít dříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.