Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trochu zamotaná situace..proč to tak je?

Od: tazatelka odpovědí: 11 změna:
Ahoj, popíši zde můj problém .
Moje matka ubližovala mě . A já ublížila kamarádce . Kamarádka mě chtěla pomoci..a napsala v domnění že je to moje ségra mojí matce . Ta si ji přidala do přátel.
Kamarádka mě po delší době blokla na fb. Ale mojí matku si tam nechala přesto že ví jak moc mě ubližovala a co je to za člověka.
Mě teď ignoruje . Ale matku tam má . Proč si neodstranila i jí?
A mě zas má v přátelích kamarádky kamarádka která je v pohodě. Ikdyž možná ví co se mezi námi stalo. Proč mě si nesmazala? Mojí kamarádce kdyby někdo ublížil smažu si ho.
Tak a proč to tak je? Chápete to?
doplněno 29.03.19 17:19: Právě přes matku opčas té kamarádce napíšu..a ona tam matku má stále .

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@tazatelka - Proč si neodstranila i jí?... Proč mě si nesmazala?

Proč se neptáte těch, kterých se to týká? My jim nikdo do hlavy nevidíme.

hodnocení

4x
ZRuš facebook a budeš mít o polovinu méně starostí. O přátele nepřijdeš žádné. Ty jména v fb seznamu nemají s opravdovým přátelstvím nic společného. A s bandou venku si můžeš dokonce i vykládat naživo, netřeba chatovat s někým na vedlejší lavičce.

Zrušit? A co by pak řešila? ;)

tazatelka
hodnocení

Já už ho nepoužívám od srpna. Používám jenom mesenger.
daniela1

Vážně mě baví, kolik lidí tvrdí, že nepoužívají Facebook, protože používají Messenger.. :-D

Kdyby jsi se na celý nesmyslný FB vybodla, nemusela by jsi řešit nějaký potíže.

hodnocení

2x

Ne nechápu. Celý facebook. Taky nechápu, proč nazývat přáteli lidi, které nesnáším, případně vůbec neznám.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, je tomu tak, protože používáte FCB a přeceňujete jeho význam - tam nejsou skuteční přátelé, ale virtuální. Netrapte se tím nebo (pokud ji znáte osobně), tak komunikujte s tou kamarádkou přímo, vše si vyříkejte a vyjasněte. Zdravím!

doplněno 29.03.19 17:27:

tazatelka - no, tak máte o jednu kamarádku méně. Více Vám snad řekne Vaše matka, která si hraje na sestru.

tazatelka
hodnocení

Ona si mě zablokovala. A má v přátelích jenom matku. V domnění že je to ségra .

hodnocení

2x

Pokud s Vámi někdo nechce komunikovat, pak ho neobtěžujte a nechte ho v klidu žít. Řešíte to zde neustále a nenecháte si vysvětlit, že s tím máte přestat. Je to každého věc s kým chce nebo nechce komunikovat přes soc. sítě. Nesledujte kdo s kým komunikuje atd. a soustřeďte se na svoji léčbu a psychiku. Psala jste, že jste psychicky narušený člověk, ale toto byste respektovat měla. Je to každého svobodná volba..

hodnocení

0x
Rad Vam odpovím. Co vim facebook ma urcite věkové omezení a tak si z vaseho dotazu predstavuji, ze oficialne na fb nemate co delat. Takove problemy resi lidi v 12ti letech... a proc si vas nekdo nesmazal? Hej, je to zivot. Takze kdyz se muj kamarad prestane bavit s mym jinym kamarádem,protoze se pohádali tak to automaticky neni taky muj kamarad? Me nic neudelal proc se s nim nebavit? Kde žijete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]