Ahoj, popíši zde můj problém . Moje matka ubližovala mě . A já ublížila kamarádce . Kamarádka mě chtěla pomoci..a napsala v domnění že je to moje ségra mojí matce . Ta si ji přidala do přátel. Kamarádka mě po delší době blokla na fb. Ale mojí matku si tam nechala přesto že ví jak moc mě ubližovala a co je to za člověka. Mě teď ignoruje . Ale matku tam má . Proč si neodstranila i jí? A mě zas má v přátelích kamarádky kamarádka která je v pohodě. Ikdyž možná ví co se mezi námi stalo. Proč mě si nesmazala? Mojí kamarádce kdyby někdo ublížil smažu si ho. Tak a proč to tak je? Chápete to? doplněno 29.03.19 17:19: Právě přes matku opčas té kamarádce napíšu..a ona tam matku má stále .
ZRuš facebook a budeš mít o polovinu méně starostí. O přátele nepřijdeš žádné. Ty jména v fb seznamu nemají s opravdovým přátelstvím nic společného. A s bandou venku si můžeš dokonce i vykládat naživo, netřeba chatovat s někým na vedlejší lavičce.
Dobrý den, je tomu tak, protože používáte FCB a přeceňujete jeho význam - tam nejsou skuteční přátelé, ale virtuální. Netrapte se tím nebo (pokud ji znáte osobně), tak komunikujte s tou kamarádkou přímo, vše si vyříkejte a vyjasněte. Zdravím!
doplněno 29.03.19 17:27:
tazatelka - no, tak máte o jednu kamarádku méně. Více Vám snad řekne Vaše matka, která si hraje na sestru.
tazatelka
Ona si mě zablokovala. A má v přátelích jenom matku. V domnění že je to ségra .
Pokud s Vámi někdo nechce komunikovat, pak ho neobtěžujte a nechte ho v klidu žít. Řešíte to zde neustále a nenecháte si vysvětlit, že s tím máte přestat. Je to každého věc s kým chce nebo nechce komunikovat přes soc. sítě. Nesledujte kdo s kým komunikuje atd. a soustřeďte se na svoji léčbu a psychiku. Psala jste, že jste psychicky narušený člověk, ale toto byste respektovat měla. Je to každého svobodná volba..
Rad Vam odpovím. Co vim facebook ma urcite věkové omezení a tak si z vaseho dotazu predstavuji, ze oficialne na fb nemate co delat. Takove problemy resi lidi v 12ti letech... a proc si vas nekdo nesmazal? Hej, je to zivot. Takze kdyz se muj kamarad prestane bavit s mym jinym kamarádem,protoze se pohádali tak to automaticky neni taky muj kamarad? Me nic neudelal proc se s nim nebavit? Kde žijete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.