Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studium magistra

Od: xyz* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, studuji dvouletého magistra třetím rokem, tedy jeden rok jsem si prodloužil – v tomto roce jsem dosáhl 26 let. Je mi jasné, že chci-li studovat dále, budu muset každý další semestr platit, nicméně mám k tomu dva dotazy:
a) Jak dlouho ještě mohu obecně placeně studovat daného magistra, kterého jsem započal?
b) Pokud dochází k novým akreditacím, může se mě to dotknout, anebo se to týká pouze těch, kteří nově vstupují do magisterského programu (případně přeruší studium, a pak do něj znovu nastoupí)?
Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč se nezeptáte na vašem studijním oddělení? Čekáte zde lepší odpověď? Já to nechápu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]