Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falšování papíru, myslite ze to bude videt?

Od: radtevsichni odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chci se zeptat na jednom papíru mám větu kterou bych chtěl předělat z jiného papíru, myslíte si, že když přešlepím tu větu co je na tom prvním paíru tou větou z toho druhého papíru a nechám to v copy centru okopírovat myslíte sí že na tom co mi vyjede kopírka to bude vidět, že jsem tam něco přelepoval?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Je to možné.A přepsat to asi nejde,vyzkoušet na kopírce u tiskárny by to nešlo?

agi*
hodnocení

0x

a nechceš to předělat na počítači?

agi*
hodnocení

0x

Většinou je tam při kopírování zrada v těch obstříhnutých okrajích toho přelepu, ten se tam vyrýsuje, takže pak to chce zabílit

repak*
hodnocení

0x

Bude to vidět. Bude i možné zjistit, že text tam byl dodatečně dopsán tiskárnou, psacím strojem, ... Nejde se trefit tak, aby to odpovídalo původnímu textu. Taky proto si padělatelé listin mohou říci o tolik peněz. Ti to umějí.

fidonet*
hodnocení

0x

Nebude to vidět. Přelep to, a udělej dvě kopie. první s nizkym kontrastem a další s vysokým. Podminkou je, aby papíry neměly ruzne odstíny. Pokud ten kontrast netrefís, a zustanou ti okraje papiru ( vlepky ) vidět, udelej dalsi kopii s ještě vyšším ( nižším )kontrastem. Předpoklad je, že to děláš na kvalitní kopirce a že nevadí, že to bude kopie.

doplněno 12.02.10 18:44:

Předpokládám, že nefalšuješ státní dokumenty, a že puvodní papír je čistě bíly, s textem z nějaké jiné běžné tiskárny.

malvinka*

Takto jsem kdysi udělala dobrý skutek a povedlo se.

hodnocení

0x

K tomuto účelu by asi bylo lepší použít korekční pásku v dvojité vrstvě.

radtevsichni
hodnocení

Ten papír je čistě bíly, a ty korekční pášky se mi zdají nažloutlé, nebude to vidět tou korekční tedy?

fidonet*

A co si to zkusit a pořád se dokola neptat? Zkus system Pokus - omyl

Korekční páska, pokud není deset let stará, je bílá jak sníh. Prostě přepiš tu stránku a nemusíš nic opravovat, aspoň se pocvičíš... prospěje ti to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]