Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na jednom papíru mám větu kterou bych chtěl předělat z jiného papíru, myslíte si, že když přešlepím tu větu co je na tom prvním paíru tou větou z toho druhého papíru a nechám to v copy centru okopírovat myslíte sí že na tom co mi vyjede kopírka to bude vidět, že jsem tam něco přelepoval?
Nebude to vidět. Přelep to, a udělej dvě kopie. první s nizkym kontrastem a další s vysokým. Podminkou je, aby papíry neměly ruzne odstíny. Pokud ten kontrast netrefís, a zustanou ti okraje papiru ( vlepky ) vidět, udelej dalsi kopii s ještě vyšším ( nižším )kontrastem. Předpoklad je, že to děláš na kvalitní kopirce a že nevadí, že to bude kopie.
doplněno 12.02.10 18:44:Předpokládám, že nefalšuješ státní dokumenty, a že puvodní papír je čistě bíly, s textem z nějaké jiné běžné tiskárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.