Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 23 let a nemám žádné sexuální zkušenosti. S mou první partnerkou (taky bez zkušeností) se ale již blížíme do fáze, kdy bychom oba chtěli mít spolu sex, proto jsem se rozhodl, že si udělám takovou menší průpravu a připravím se.
Má hlavní pozornost samozřejmě směřuje na to, jak jí to její "poprvé" co nejvíce zpříjemnit, aby na to měla dobré vzpomínky, aby byla uvolněná a aby to pro ni bylo co nejméně nepříjemné.
Tato otázka se ale týká jiné věci - a sice misionářské pozice. Zkoušel jsem si jí nanečisto na lůžku, tedy lehnout si na břicho, zvednout se a zapřít se rukama (od paže po loket) na lůžku, nohy mírně pokrčené, ale spíše rovné a pohyb pánví.
Možná vám to bude připadat směšné, ale já jsem to moc dlouho nevydržel. A teď nemluvím o sexuální výdrži, spíše o té fyzické. Hrozně rychle jsem se přitom zpotil a velmi mě bolely bříšní svaly.
Nejsem žádný sportovec, ale nadváhu také nemám. Nicméně moje fyzická síla v této poloze je tristní, až si říkám, jak to všichni dělají... a jestli nedělám já něco špatně.
Jaké jsou vaše zkušenosti s touto polohou (muži)? Jak si to ulehčit a usnadnit? Samozřejmě můžeme zkoušet i jiné polohy, mi jde ale o tuto konkrétní.
Děkuji
Dobrý den, řada žen (možná všechny) ocení, když je prostě zalehnete - chtějí mít pocit, že je ovládáte a chtějí cítít kontakt s Vaším tělem (odstup neberou pozitivně). Takže, nadváhu nemáte, tak si slečnu zalehnutím nepoškodíte (kdyby se dusila, tak se mírně nadzvednete). Zdravím!
jindra09 - velká gratulace za skvělý výkon z říše snů .
ano sex je narocny, o tom zadna, kor jestli vydrzite hodinu a vic, celou noc.. je treba trenovat a trochu posilovat, hlavne fyzickou vydrz, pokud se tak snadno zadychate, nemusi to byt beh, ale rychla chuze casto do kopce apod, vybihat schody misto vytahu atd, spravi se to fakt rychle.. Sam vydrzim hodiny a pak neumim ani chodit jak se mi podlamuji kolena, nektere partnerky to kvituji, jine ocekavaji konec do 15 min a vadilo jim to hodne. Jinak jako hack vam muzu doporucit jeji nohy zvednout.
A musí to být napoprvé zrovna misionář? Vždyť je to klišé...
Klidně si ho můžete upravit tak, že si slečnu položíte na kraj lůžka, ke kterému si Vy kleknete. Hodně publikací uvádí, že ač je to nezvyk, tak je pro první penetraci vhodná poloha na koníčka... slečna si sama koriguje rychlost a hloubku zásunu podle aktuální situace (bolest apod.)
Takže se ničeho nebojte a směle do toho... hlavně si včas vyřešte antikoncepci.
Chyba příteli. Tohle se nedělá nanečisto. Až bude čas a Vy budete mít příležitost si to vyzkoušet načisto, tak uvidíte, že Vás u toho vůbec nic bolet nebude. A naopak budete zklamaný, že to "utrpení" netrvalo déle.
P.S. A budete chtít znova...
A teď si představ, milý příteli, že jsi stár, všechno tě bolí, tvá partnerka má po operaci jedné nebo i obou kyčlí, takže nemůže roztáhnout nohy, ty máš vysoký tlak a nadváhu a chcete si to ještě trochu užít. 2x týdně!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.